Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik szülés után...

Azok a nők, akik szülés után 3 évig otthon maradnak, vagy még tovább, azok mégis mit tanítanak a gyereküknek, pláne ha lányuk van? "Tanulj kislányom, hogy majd te is tudj segíteni a gyerekeidnek a házi feladatban."?

Figyelt kérdés
Nem provokálni akarok.
2021. ápr. 1. 13:47
 81/139 anonim ***** válasza:
81%

"meg kell a penz a havi welness hetvegere."

Jah mert egy családanya másra se költi a pénzét csak is erre. Mi másra, te már csak tudod.

Azért is értelmetlen a fajtáddal vitatkozni, mert láthatólag a személyeskedés az egyetlen eszközöd, ami csodásan mutatja amúgy az értelmi szintedet.

Dolgozó anya fizetése= heti wellnes 🤦‍♀️🤦‍♀️ mért nem inkabb drog, az ütősebb lett volna....te istenbarma.

2021. ápr. 3. 15:33
 82/139 anonim ***** válasza:
71%
A 2 evesemet en etettem, en tettem tisztaba, en oltoztettem, en altattam, en meseltem neki, en jatszottam vele, en vigasztaltam, ha sirt.Nekem "segitett" fozni, mosni, vasarolni. Velem jart jatszoterre, jatszhazba, szomszedolni, foglalkozasokra, Ringatora, uszasra, babatornara. Nem delutan par oraban, hanem egesz nap. Az a mennyiseg ido, hogy egesz nap egyutt vagytok, mindent egyutt csinaltok.
2021. ápr. 3. 16:46
 83/139 anonim ***** válasza:
38%

A kormos, fodrasz pont a legjobb pelda. Ezeket a munkakat lehet a legjobban osszehangolni a kisgyerekkel. Napi 1-2 vendeget megcsinalsz, neked is jo, h egy kicsit massal foglalkozol, es a vendegek sem hagynak el.

1. Ha van nagyszulo, o addig tud ra vigyazni

2.delutan/delelott apuka arra a 1-2-3 orara

3. Ha egyik sem opcio: bebiszitter. Meg mindig marad a zsebedben es nem veszited el a vendegeket

4. Kiszamithato es jol alvo babanal arra a napi 1,5 orara mig alszik is batran lehet idoziteni, en amugy ezt csinaltam.

2021. ápr. 3. 16:52
 84/139 anonim ***** válasza:
35%
2 éves, mindig mindent együtt csináltok, lélegezni sem lélegeztek, ha nincs ott a másik, de majd óvodában az óvó néninek kell vesződni vele, mert úgy fog ordítani, mint a sakál mennyiségi idős anyucika után.
2021. ápr. 3. 17:07
 85/139 anonim ***** válasza:
100%

Ezen reg tul vagyunk, nagyobbak a gyerekeim, azert a mult ido.

Amugy nincs igazad, nem volt gond, mivel van a gyerekeknek, apjuk, nagyszuleik, rokonaik, csaladi baratok, szomszedok. Nem csak velem voltak termeszetesen.

82.

2021. ápr. 3. 17:15
 86/139 anonim ***** válasza:
16%
De hát te mondtad, hogy mindig veled kell lennie és mindent együtt kell csinálnotok. Milyen anya vagy te?
2021. ápr. 3. 17:31
 87/139 anonim ***** válasza:
67%

84, az én nagyobb gyerekem 4 évesen kezdte az ovit és 3,5 éves koráig egyke volt, "mégis" egy álom volt a beszoktatása, konkrétan nem is kellett. Mert megérett rá. Viszont a bölcsődébe nem ment volna.

Nem a "betöréstől" lesz egy gyerek a közösségre érett, hanem attól ha megkapja a szükséges időt.

2021. ápr. 3. 17:34
 88/139 anonim ***** válasza:
71%
És most mégis hol van a gyereked #85? Hm? A rokonok nevelik?
2021. ápr. 3. 17:37
 89/139 anonim ***** válasza:
24%
Miért 4 évesen ment oviba?
2021. ápr. 3. 17:38
 90/139 anonim ***** válasza:
16%
Miért kellene megmagyaráznom? :)
2021. ápr. 3. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!