Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik szülés után...

Azok a nők, akik szülés után 3 évig otthon maradnak, vagy még tovább, azok mégis mit tanítanak a gyereküknek, pláne ha lányuk van? "Tanulj kislányom, hogy majd te is tudj segíteni a gyerekeidnek a házi feladatban."?

Figyelt kérdés
Nem provokálni akarok.
2021. ápr. 1. 13:47
 121/139 anonim ***** válasza:
17%
És ti komolyan attól tartjátok magatokat jó anyának, hogy 3 évig otthon rohadtatok a gyerekkel? Vicc...
2021. ápr. 7. 09:31
 122/139 anonim ***** válasza:
79%
Én nem érzem otthon rohadasnak.... Ha te ezt érzed egészségedre, én csak azt írtam le amit láttam ismerősi körben, anyuka nem azért tette bölcsibe mert kell a pénz, hanem ő nem akart otthon lenni vele, minden reggel látjuk amikor viszi a gyereket, utána hazaer és dohányzik kB a teraszon egész nap, ismerjük őket közelebbről a férje nem nézi jó szemmel de ház ő ilyen és kész, egy másik ismerősöm is beadta, utána mentek a mamakhoz mert palizott, bulizott. Mindenkinek szíve joga, hogy neveli, de gusztustalan lenezi azt aki otthon marad a gyerekkel és nevelni akarja nem a buli meg más az első. Tisztelet a kivetel akinek dolgozni kell, azok ne vegyék már magukra, mert érthető hogy enni kell, én is beadtam volna ha olyan lett volna a körülmény.
2021. ápr. 7. 11:59
 123/139 anonim ***** válasza:
15%
Akik itt szidják azokat a nőket, akik nem maradnak otthon 3 évet a gyerekkel: majd ha a ti gyereketek gyereket vállal, és úgy dönt, hogy 1 év után vissza szeretne menni dolgozni, akkor ugyanígy bele fogjátok mondani a gyereketek arcába, hogy rossz anya?
2021. ápr. 7. 21:13
 124/139 Derjaderja ***** válasza:
97%

Már bocsánat, de a kérdés feltevője az otthon maradókat gúnyolja, a kérdés nekik szólt.

A kommentelők közül egy valaki fogalmazott meg radikálisabb véleményt, amely valóban címkézte azt, aki visszamegy dolgozni. Mindenki más leírta a saját álláspontját, nem szaranyázott másokat, és nem mondta, hogy ezen múlik az anyaság.

2021. ápr. 7. 22:12
 125/139 anonim ***** válasza:
82%
123: igen.. attol hogy az anyja vagyok nem mondhatom meg ha valamit rosszul csinal? Ki szoljon ra ha nem en?
2021. ápr. 8. 06:26
 126/139 anonim ***** válasza:
34%
Na tudod ezt hívják ősanyának. Remélem megutál egy életre a gyereked. Milyen anya vagy te? Az, hogy szerinted rosszul csinál valamit, még nem biztos, hogy úgy is van.
2021. ápr. 8. 06:37
 127/139 anonim ***** válasza:
68%
Remelheted😊 nekem attol nem lesz se jobb se rosszabb h te mit remelsz! En is remelem hogy a te gyereked megtanulja valahonnan a normalis ertekrendet ha mar az anyjatol nem fogja:)
2021. ápr. 8. 08:27
 128/139 anonim ***** válasza:
0%
Akik lepontoztak: ti megszólnátok a gyereketeket, mert nem a ti bigott epveitek szerint nevelné a gyerekeiteket? El se merem képzelni, mit kapna azért, ha nem szoptatna...
2021. ápr. 8. 12:36
 129/139 anonim ***** válasza:
26%
Egyik ismerősöm addig maradt otthon, ameddig a gyerek iskolába nem ment. 6-7 évig volt otthon a gyerekkel, verte, kiabált vele, de a ti képletetek szerint ő a jó anya, és az a gyerek tudni fogja a normális értékrendet, mert anyuci otthon maradt vele 6-7 évet. Az mellékes, hogy egy rossz számolásért, egy rossz olvasásért megveri meg terrorizalja a gyereket, a lényeg, hogy otthon volt vele.
2021. ápr. 8. 12:39
 130/139 anonim ***** válasza:
59%

128, abban mi a bigott hogy kisgyermekes anyukanak otthon a helye? Senki nem mondta hogy nagy gyerek mellol ne jarjon dolgozni.

129, extrem peldat mindenre lehez irni, az ismerosod valoszinuleg ugyanugy verte volna a gyereket akkor is ha 3 muszakban dolgozik,mert egy sz@r ember.

2021. ápr. 8. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!