Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik szülés után...

Azok a nők, akik szülés után 3 évig otthon maradnak, vagy még tovább, azok mégis mit tanítanak a gyereküknek, pláne ha lányuk van? "Tanulj kislányom, hogy majd te is tudj segíteni a gyerekeidnek a házi feladatban."?

Figyelt kérdés
Nem provokálni akarok.
2021. ápr. 1. 13:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/139 Derjaderja ***** válasza:
74%

Azt mondta, hogy ő értéknek tartja, hogy ő foglalkozik a gyerekkel, rászánja az időt, nem egy fizetett személy, aki esetleg még 6-8 tipegőre figyel.

Mivel ő ezt értéknek tartja, a kérdésre adott válasza is ez. Azt tanulja a gyerek, hogy az anya szeretetének ez is egy lehetséges kimutatása.

Semmit nem beszélt másokról.

2021. ápr. 2. 20:40
 52/139 anonim ***** válasza:
9%

Kapaszkodj meg drága, de egy tanár van, hogy 20-30 gyerekre is vigyáz, akkor oda se írasd be a gyereked.

Amúgy te írod, hogy ne magyarázzunk bele semmit feleslegesen, amikor pont te vagy az, aki belemagyaráz dolgokat, csakhogy a kisbérencét védje.

2021. ápr. 2. 20:57
 53/139 anonim ***** válasza:
97%
Mi a probléma azzal, ha otthon maradok a gyerekeimmel 3 éves korukig? :D Terveim szerint 2x3 évig leszek itthon, azért nyugdíjig jópár évem marad még dolgozni ;)
2021. ápr. 2. 21:05
 54/139 anonim ***** válasza:
96%
Lányok a kérdés pont azért lett feltéve,hogy provokáljon. Legalább nektek legyen már eszetek és ne ugorjatok egymásnak.
2021. ápr. 2. 21:18
 55/139 anonim ***** válasza:
41%

48as! Ovodas gyerek mar abba a korba van, hogy jot tesz neki ha a kortarsaival kialakitja a kapcsolatokat.

Egy masfel eves gyerek meg kicsi,es nagyobb szuksege van az anyjara.

Ha csak nem munkanelkuli voltal szules elott, nagy esellyel 2 evet otthon tudsz maradni. Ha utana raszorulsz anyagilag a bolcsire, nem mondom h lelkiserult lesz a gyereked, mert nem. De aki csak azert visszamegy mert unatkozik otthon, vagy a munkaja elsobbseget elvez mint a gyereke, az miert is lenne jo anya? Ez csak a mai feminista duma hogy "ugyanolyan jo mindketto". Francokat..

2021. ápr. 2. 21:33
 56/139 anonim ***** válasza:
60%
Ja, tehát ha valaki visszamegy dolgozni azért, mert nem akar csak anya lenni, az a rossz anya. De aki otthon marad 3 évet a gyerekkel, az a jó anya. Az én anyám is otthon maradt velem 3 évet (vagy talán többet is), de ütött-vert engem és a testvéreim. Ő a jó anya, mert otthon maradt 3 èvet velünk. De én rossz anya vagyok, akinek nemcsak annyi az élete, hogy beszült, szépen, normálisan beszélek a gyerekkel, de én vagyok a rossz anya. Oké, megértettem.
2021. ápr. 2. 21:41
 57/139 anonim ***** válasza:
81%
Az meg, hogy feminista duma, hogy valakinek nemcsak kényszer a munka, hanem tanult, tett azért, hogy olyan munkahelye legyen, ahova örömmel jár be, ahol szeret dolgozni, az meg már nettó hülyeség.
2021. ápr. 2. 21:42
 58/139 Derjaderja ***** válasza:
95%

Nagyon rossz helyen támadsz szerintem. Én nem vagyok bölcsiellenes, sőt, sokáig pártoltam, de megváltoztattam a véleményemet. Egyrészt a fejlődéslélektani folyamatokról olvasva, másrészt a saját kislányommal látottak alapján.

Ettől még nem az ördög műve a bölcsi, és szükség törvény bont, viszont ha valaki megteheti a 3 évet, az nyugodtan tekinthet erre értékként a gyerek számára, persze a nevelési munkája függvényében.

Mi az a "kisbérenc"? 🤔

2021. ápr. 2. 21:43
 59/139 anonim ***** válasza:
58%

59!

Linkelj kérlek olyan hiteles forrásból származó kutatást, amely azt mutatja, hogy sérülnek lelkileg a gyerekek a bölcsiben ;)

Baromságokat írsz, és ezt nem tudom szebben kifejezni. Igen, kell a két kocsi. Pontosan azért, mert a férjem is és én is ellentétes irányba dolgozunk. Közben valakinek vinni kell a gyereket oviba, aki általában én szoktam lenni. 12 éves korom óta futok, és imádom. Miért ne vehetnék 50 ezres futócipőt? Vehetek a kínaiba 2000ért is, csak pár év múlva úgy tönkre megy a lábam, hogy nem fogok tudni a gyerekeimmel fogócskázni az udvaron. Külföld? Igen, szeretnék élményeket adni a gyerekeimnek, hogy lássanak világot.

Rossz anya lennék, amiért szeretem a gyerekemet, és úgy gondoltam, hogy szüksége van a szocializálódásra? Imádja a társaságot, imád gyerekekkel lenni. Bölcsibe is szeretett járni, oviba pedig kb 2 nap alatt beszokott a bölcsis rutinnak köszönhetően. Én pedig szeretem a munkámat, és tudtam, hogy szükség van rám a munkahelyemen.

Hívhatod a gyámhatóságot, egy ilyen szar anyának mint nekem még gyerek se való, igaz? :D

2021. ápr. 2. 22:45
 60/139 anonim ***** válasza:
79%

55: Na látod, egyszerűen csak bunkó vagy..Tipikusan azt mondja hogy aki nem ül otthon, az nem jó anya, csak jól értettem én.

Kibújt a szög a zsákból.

Nem mindenki unatkozásból megy vissza vagy munkamánia miatt, hanem mert tudom a csökött agyaddal fel se tudod fogni azt, hogy valakinek nem olyan munkája van hogy beül a Lidl kasszába (és nem őket akarom leszólni, mert max tisztelet nekik) de ő 3 év kihagyás után ott folytatja ahol abbahagyta oké..

De tudod van akinek olyan munkája van, hogy 3 év alatt ha nem dolgozik kb bukott az amit mondjuk 10 évig felépített.

Pl ha ügyfelei vannak, és azt mondja 3 évre szevasz, szerinted mennyi vár rá?

Nekem is olyan munkám van, hogy nem tehetem meg,hogy 3 évre kihúzzam magam a sorból..

Ment a gyerek bölcsibe, mert ebből kap enni, ebből kap ruhát, ebből kap tetőt a feje felé, ebből kap új ágyat, ebből kap könyvet, ebből megy nyaralni, ebből fog főiskolára menni stb stb stb

Ettől még nem vagyok rossz anya, hiába is akarod bemagyarázni, és másokat megítélni te kretén.

2021. ápr. 2. 22:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!