Azok a nők, akik szülés után 3 évig otthon maradnak, vagy még tovább, azok mégis mit tanítanak a gyereküknek, pláne ha lányuk van? "Tanulj kislányom, hogy majd te is tudj segíteni a gyerekeidnek a házi feladatban."?
Sok mélyen vallasos anya marad otthon gyeten,szülnek néhány gyereket és 10-12 évig otthon,én ismerek ilyen tanárnőt, óvodapedagógust. Nincs ezzel gond ha nekik jó,és bármikor vissza lehet menni dolgozni ha a helyzet úgy hozza és nem 6 osztályra szül valaki.
Engem is elhagyott a férjem,pár hét után dolgoztam (kicsit bölcsibe adtam) azert nem kell az otthon létet katasztrófának beállítani sem 1,sem 10 év után,aki akar,az fog dolgozni bármikor
Nem provokál, á nem. Nekem az ütötte meg a szemem hogy "főleg a lánynak". Nyilván ezen az értendő hogy a fiúnak a jó mintát mutatná, azt, hogy az anya, a nő a kiszolgálószemélyzet. Ellenben a kislányban az a tévhit alakulna ki hogy nem kell majd dolgoznia felnőttkorában mert azt hinné hogy majd eltartják. És hova vezetne ez!
Tudjuk ki írta ezt a baromságot, lapozzunk 😁😁😁
Az átlag alapján ítélik meg a nőket. Ha sok anya szülés után hasznavehetetlen, akkor nem fognak nőket felvenni, mert kieső munkaerők, hiába megy vissza 3 év után, ha az utána való 6-8 évben 2 havonta hiányzik egy hetet a gyerek miatt, vagy gyakrabban hiányzik.
18-20 éves -> fiatal, tapasztalatlan
20-25 éves -> ha akar gyereket, azért nem jó, ha nem akar gyereket, azért nem jó, mert még akarhat.
25-30 éves -> ha van gyereke az a baj, ha nincs gyereke, az a baj, mert még lehet, ráadásul terhes nőt ki sem rúghat
30-35 éves -> ha kisgyerekei vannak, élből elvágta magát, ha nincs gyereke, akkor majd biztos be fog kattanni, hogy neki gyerek kell (nem én momdom)
35- .. éves-> már öreg.
"Azt tanítják, hogy tanulj, hogy legyen lehetőséged választani, mit akarsz kezdeni az életeddel majd egyszer."
Úgy, hogy diplomát szerez, majd szülés után nem megy vissza dolgozni? Ezzel csak azt tanítja, hoogy a középkorban kell élni.
"Tanulj kislányom, hogy majd te is otthon tudj maradni a gyermekeddel"
Pont azért maradnak otthon az anyák, mert megengedhetik maguknak, mivel már a baba előtt megteremtették a megfelelő hátteret.
Ez hülyeség, amit írtok, hogy azért maradnak otthon, mert megteremtik a megfelelő körülményeket. Ha olyan jól állnának, nem függenének a férfitől, és nem vennék igénybe a gyest, gyedet, stb.
Azért maradnak otthon az anyák 3 évig, mert megtehetik. Ez nem amerika, ahol szülés után pár héttel vissza kell menned dolgozni.
Minél magasabb a nő keresete, annál magasabb a gyed és csak bizonyos munkaév utána kapja, ergo jár. Szóval de..megteremti a feltételeket azzal, hogy már előtte karriert épít és van hova visszamenni is.
Az oké, hogy veled valószínűleg csak közmunkás nők állnak szóba, de miért hiszed azt, hogy minden nő 100%-ban függ a férfitől? Ez nagyon elavult gondolkodás omg.
Van egy olyan sejtésem, hogy te a tegnapi "sír a baba földszinten, nem fair brühühü" témához is kommentelő kis incel gyerek vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!