Azok a nők, akik szülés után 3 évig otthon maradnak, vagy még tovább, azok mégis mit tanítanak a gyereküknek, pláne ha lányuk van? "Tanulj kislányom, hogy majd te is tudj segíteni a gyerekeidnek a házi feladatban."?
#44 fu látom nagyon megy az erőlködés, hogy beleköss a másikba🤣
El kell hogy keserítselek, bénán csinálod.
43. Mert akinek bölcsis a gyereke, az nem számíthat az anyjára?
Vagy mi?
Ja mert minden ilyen fekete és fehér.
Akinek bölcsis a gyereke, az kaka szülő, utálja a gyerekét, kínozva van az a gyerek, és jobb lenne neki még állami gondozásban is. Biztos a maradék napi 14-16 órában amit nem a bölcsiben tölt is ki van téve a kutya mellé a gyerek, meg hétvégén, szünetekben is.
Aki otthon ül a gyerekkel évekig az szuper szülő, a gyerek felnéz rá, csillogó szemekkel követő mindenhova, az még véletlen sem lehet olyan aki mást se csinál egész nap mint a telót nyomja míg a gyerek lesi a tv-t vagy ne adj Isten piál meg társai, neeem, minden ezen függ, hogy a gyerek bölcsis e vagy sem,mint azt a gyakoriról tudjuk.
Mi az, hogy számíthat a szülőjére és nem a bébiszitter neveli? Akkor azért, mert én egy év után visszamentem dolgozni, rossz anya vagyok? A bébiszitter neveli a gyerekem meg a bölcsis néni?
Akkor ennyi erővel ne add be óvodába se a gyereked, mert akkor az óvónéni fogja "nevelni", iskolába se add be, mert akkor meg a tanár néni vagy bácsi fogja "nevelni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!