Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik szülés után...

Azok a nők, akik szülés után 3 évig otthon maradnak, vagy még tovább, azok mégis mit tanítanak a gyereküknek, pláne ha lányuk van? "Tanulj kislányom, hogy majd te is tudj segíteni a gyerekeidnek a házi feladatban."?

Figyelt kérdés
Nem provokálni akarok.
2021. ápr. 1. 13:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/139 anonim ***** válasza:
19%
Ja tudom, ki a jó anya akkor szerinted. Pl az a nő aki pár utcával lejjebb lakik tőlünk, piás meg még ki tudja milyen, a gyerek kb maga járkál az utcán néha 4 évesen, állandóan koszos, pedig nem is szegények annyira, szerencsétlen szerintem már most lelkironcs, apja is piás. A nő nem dolgozik szerintem életében se dolgozott, már 4 éve otthon van a gyerekkel, ja ő a jó anya akkor én meg nem mert napi 7 órát bölcsiben van a gyerek. Jó tudni, köszi a felvilágosításért ;)
2021. ápr. 2. 22:51
 62/139 anonim ***** válasza:
60%
Felesleges ennyire megsértődni, lehet hozni negatív példákat, mindenki ismer ilyet, de alapvetően a gyerek szempontjából az az egészséges, legjobb ha 3 éves koráig vele vagy, ha megteheted. Nyilván felnő enélkül is, de én pl azért vállaltam gyereket, hogy neki jó legyen. Szerencsés helyzetben vagyok, mert az én keresetem kiesése mellett sem kell lemondanunk semmiről, de sokkal kevesebből is meg lehet oldani, ha a gyerek érdeke az első.
2021. ápr. 3. 07:36
 63/139 anonim ***** válasza:
21%

En komolyan mondom irigyellek kicsit titeket 59, 60. En lehet, h mazohista vagyok/voltam. Az eszemmel tudtam, h jobb lenne nekem dolgozni, mert egy ido utan rosszul ereztem magam itthon a boromben. Masreszt pedig meggyozodesem volt, h a gyereknek ilyen kis korban, tehat 3 eves koraig legalabb itthon a legjobb az anyjaval. Most lehet kerni tudomanyos linkeket, meg lehet irni, h kell a tarsasag stbstb, egyszeruen en ebben szentul hiszek, egy bolcsi, egy gondozo, egy kispajtas sem tudja az anyjat potolni.es nem kerek gyozkodest, mert nem fogom a velemenyemet megvaltoztatni. Tobb ev eltelt mar elso gyerekem bolcsis kora ota.

Ha szo szerint kenyerre, hitelre, letszuksegletre kell a penz, akkor nincs mit tenni be kell adni bolcsibe, melozni kell. Ez egyertelmu helyzet. Szamomra azon a ponton kezd erdekesse valni a tortenet, ha ez nem letszukseglet. Pontosan, az olyan helyzet, ahogy pl. az 59es megirta. Ha meggyozodesed, plane tobbedik gyereknek, (nekem 4 van) h jobb neki otthon, anyagilag megengedhetitek magatoknak, viszont mar kezd sok lenni az otthonlet mit csinalsz?mi a jo megoldas?En osszeszoritottam a fogam es maradtam itthon, nem volt egyszeru, de jo dontes volt. Ezert irigylem kicsit azt, aki siman beteszi 1,5-2 evsen bolcsibe a gyereket, (nem megelhetesi problema miatt) es semmi lelkiismeretfurdalast nem erez.

2021. ápr. 3. 07:45
 64/139 anonim ***** válasza:
0%

"De tudod van akinek olyan munkája van, hogy 3 év alatt ha nem dolgozik kb bukott az amit mondjuk 10 évig felépített.

Pl ha ügyfelei vannak, és azt mondja 3 évre szevasz, szerinted mennyi vár rá?"

Ott kezdodik a baj, hogy nok vegeznek ilyen munkat😀 semmi keresnivalojuk ilyen munkahelyeken a noknek ami ennyire (vagy akarmennyire) a csalad rovasara megy.

2021. ápr. 3. 08:41
 65/139 anonim ***** válasza:
76%

#64 tekintsünk el attól, hogy egy középkorban ragadt hülye vagy. De! Pl egy fodrász, műkörkös stb nem gondolhatja így ezt tök jogosan? Akkor mostmár körmös se lehet nő?

Jó és szerinted a szülésen főzésen kívül lehet még nekünk bármit is? Áhhh mindegy, az ilyenbe kár a szó. Még jó hogy ti vagytok a hangos kisebbség, és több az értelmes ember így 2021ben.

2021. ápr. 3. 09:22
 66/139 anonim ***** válasza:
54%

Undorítóak vagytok! Megint ugyanaz a sablon téma, mint a tápszernél.

Ha azért nem szoptatod a gyereked, mert nem akarod, akkor a tápszer mérgező. Ha azért nem szoptatod a gyereked, mert a csecsedből egyáltalán nem jön tej, akkor nem mérgező.

=

Ha azért adod bölcsibe, mert különben éhen vesztek, akkor félig baj. Ha azért, mert nem vagy egy mártír, önfeláldozó, mindent a gyerek alá rendelő "nő", akkor baj.

2021. ápr. 3. 10:13
 67/139 anonim ***** válasza:
97%

#66 nyugi, nem mi csajok estünk egymásnak. A kérdést kiíró férfi provokátort alázzuk, aki más nickről nyomja a hülyeségeit, ahogy szokta minden ilyen provokációjánál. Nincs nő aki ne röhögné ki, ezért mindig jön egy másik profilról megtámogatni saját magát. Kérdezőként eltűnt, de nemsokára beírja hogy:

Jaj mi van itt! Nem ennek szántam! Na de látom mennyi semmirekellő, seggét meresztő dagadt ősanya van itt!

A tipikus forgatókönyv.

2021. ápr. 3. 10:24
 68/139 anonim ***** válasza:
86%
Pont én is a körmös, fodrászra, kozmetikusra is gondoltam, annak is úgymond ügyfelei vannak..De legyen az is pasi ? 😅
2021. ápr. 3. 11:06
 69/139 anonim ***** válasza:
32%
A gyerekkel töltött időt nem mennyiségben, hanem minőségben kell mérni. Lehet, hogy te mindent alárendelsz a gyerekednek, mártírkodsz, de attól még a nap 16 órájából (tegyük fel 8-at alszol) ugyanúgy csak 3-4 órát foglalkozol a gyerekkel, nekem ne mondd, hogy 16 órából 16-ot a gyereket szórakoztatod, eteted, stb. Amúgy meg a közhiedelemmel ellentétben a gyereknek nemcsak anyára, hanem apára is szüksége van. Akkor a férfiak se dolgozzanak? Az, hogy abban méred az anyaságot, hogy mennyi időt töltesz a gyerekeddel, az már csak önigazolás.
2021. ápr. 3. 11:39
 70/139 anonim ***** válasza:
71%

"nyugi, nem mi csajok estünk egymásnak. A kérdést kiíró férfi provokátort alázzuk, aki más nickről nyomja a hülyeségeit, ahogy szokta minden ilyen provokációjánál."

Honnan veszed, hogy férfi?

És igen, ti "csajok" estek nekünk, hogy milyen anya az, aki nem rohad otthon 3 évet, és konkrétan le lettünk s.aranyázva, mert nem állt meg az életünk azért, mert szültünk. Az, hogy nektek a kérdező alázása egyenlő más nők anyázásával az még undorítóbb. Ti vagytok felháborodva, pedig nincs mire.

2021. ápr. 3. 11:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!