Azok a nők, akik szülés után 3 évig otthon maradnak, vagy még tovább, azok mégis mit tanítanak a gyereküknek, pláne ha lányuk van? "Tanulj kislányom, hogy majd te is tudj segíteni a gyerekeidnek a házi feladatban."?
En komolyan mondom irigyellek kicsit titeket 59, 60. En lehet, h mazohista vagyok/voltam. Az eszemmel tudtam, h jobb lenne nekem dolgozni, mert egy ido utan rosszul ereztem magam itthon a boromben. Masreszt pedig meggyozodesem volt, h a gyereknek ilyen kis korban, tehat 3 eves koraig legalabb itthon a legjobb az anyjaval. Most lehet kerni tudomanyos linkeket, meg lehet irni, h kell a tarsasag stbstb, egyszeruen en ebben szentul hiszek, egy bolcsi, egy gondozo, egy kispajtas sem tudja az anyjat potolni.es nem kerek gyozkodest, mert nem fogom a velemenyemet megvaltoztatni. Tobb ev eltelt mar elso gyerekem bolcsis kora ota.
Ha szo szerint kenyerre, hitelre, letszuksegletre kell a penz, akkor nincs mit tenni be kell adni bolcsibe, melozni kell. Ez egyertelmu helyzet. Szamomra azon a ponton kezd erdekesse valni a tortenet, ha ez nem letszukseglet. Pontosan, az olyan helyzet, ahogy pl. az 59es megirta. Ha meggyozodesed, plane tobbedik gyereknek, (nekem 4 van) h jobb neki otthon, anyagilag megengedhetitek magatoknak, viszont mar kezd sok lenni az otthonlet mit csinalsz?mi a jo megoldas?En osszeszoritottam a fogam es maradtam itthon, nem volt egyszeru, de jo dontes volt. Ezert irigylem kicsit azt, aki siman beteszi 1,5-2 evsen bolcsibe a gyereket, (nem megelhetesi problema miatt) es semmi lelkiismeretfurdalast nem erez.
"De tudod van akinek olyan munkája van, hogy 3 év alatt ha nem dolgozik kb bukott az amit mondjuk 10 évig felépített.
Pl ha ügyfelei vannak, és azt mondja 3 évre szevasz, szerinted mennyi vár rá?"
Ott kezdodik a baj, hogy nok vegeznek ilyen munkat😀 semmi keresnivalojuk ilyen munkahelyeken a noknek ami ennyire (vagy akarmennyire) a csalad rovasara megy.
#64 tekintsünk el attól, hogy egy középkorban ragadt hülye vagy. De! Pl egy fodrász, műkörkös stb nem gondolhatja így ezt tök jogosan? Akkor mostmár körmös se lehet nő?
Jó és szerinted a szülésen főzésen kívül lehet még nekünk bármit is? Áhhh mindegy, az ilyenbe kár a szó. Még jó hogy ti vagytok a hangos kisebbség, és több az értelmes ember így 2021ben.
Undorítóak vagytok! Megint ugyanaz a sablon téma, mint a tápszernél.
Ha azért nem szoptatod a gyereked, mert nem akarod, akkor a tápszer mérgező. Ha azért nem szoptatod a gyereked, mert a csecsedből egyáltalán nem jön tej, akkor nem mérgező.
=
Ha azért adod bölcsibe, mert különben éhen vesztek, akkor félig baj. Ha azért, mert nem vagy egy mártír, önfeláldozó, mindent a gyerek alá rendelő "nő", akkor baj.
#66 nyugi, nem mi csajok estünk egymásnak. A kérdést kiíró férfi provokátort alázzuk, aki más nickről nyomja a hülyeségeit, ahogy szokta minden ilyen provokációjánál. Nincs nő aki ne röhögné ki, ezért mindig jön egy másik profilról megtámogatni saját magát. Kérdezőként eltűnt, de nemsokára beírja hogy:
Jaj mi van itt! Nem ennek szántam! Na de látom mennyi semmirekellő, seggét meresztő dagadt ősanya van itt!
A tipikus forgatókönyv.
"nyugi, nem mi csajok estünk egymásnak. A kérdést kiíró férfi provokátort alázzuk, aki más nickről nyomja a hülyeségeit, ahogy szokta minden ilyen provokációjánál."
Honnan veszed, hogy férfi?
És igen, ti "csajok" estek nekünk, hogy milyen anya az, aki nem rohad otthon 3 évet, és konkrétan le lettünk s.aranyázva, mert nem állt meg az életünk azért, mert szültünk. Az, hogy nektek a kérdező alázása egyenlő más nők anyázásával az még undorítóbb. Ti vagytok felháborodva, pedig nincs mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!