Mit tegyek? Mi legyen a lányunkkal?
Figyelt kérdés
Az egyik kérdést olvastam itt (apuka nem szereti a gyerekét) és bizony elgondolkodtam a válaszokon.
Mi most válunk a férjemnel. Egy 5,5 éves lányunk van (nem megy iskolába még ősszel) én 3 műszakban dolgozom, a férjem munkaideje 8-fél5ig tart.
Minden szempontból ideálisabb lenne ha a lányunk az apjánál maradna.
Őszintén szólva nem szakadna meg a szívem h ha csak hétvégente lenne velem a gyerek. A mindennapi hisztit megúszom, illetve a főzés mosás takarítás mizériát mondjuk éjszakás műszak után stb.
Sosem voltam anya típus (pedig vágytam a babára)
Akkor ez nem is olyan elítélendő dolog?
2021. márc. 7. 17:00
81/81 A kérdező kommentje:
Igen, de eddig eredménytelen.
Most talán majd az állam megelőlegezi nekünk a gyt, ők meg majd valamikor/valahogy behajthatják rajta
2023. júl. 2. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!