Mit tegyek? Mi legyen a lányunkkal?
Az egyik kérdést olvastam itt (apuka nem szereti a gyerekét) és bizony elgondolkodtam a válaszokon.
Mi most válunk a férjemnel. Egy 5,5 éves lányunk van (nem megy iskolába még ősszel) én 3 műszakban dolgozom, a férjem munkaideje 8-fél5ig tart.
Minden szempontból ideálisabb lenne ha a lányunk az apjánál maradna.
Őszintén szólva nem szakadna meg a szívem h ha csak hétvégente lenne velem a gyerek. A mindennapi hisztit megúszom, illetve a főzés mosás takarítás mizériát mondjuk éjszakás műszak után stb.
Sosem voltam anya típus (pedig vágytam a babára)
Akkor ez nem is olyan elítélendő dolog?

Én hétköznapi anyuka vagyok, az exem hétvégi apuka.
Kib.szott sz.r és nem egy hálás feladat. Főleg mióta kamaszodik. 100x többet teszek bele a nevelésbe, es 100× rosszabb vagyok a gyerek szemében. Mert hát apuci elviszi nyáron 10 napra Balatonra, repkednek a 10 ezresek, 20 ezresek, ilyen csúszďa, olyan strand, ilyen ruha, olyan telefon. Csak azt nem látja, hogy én is költök rá ennyit, csak nem egybe, hanem egész évbe. Plusz sulis dolgok, net, víz, villany, stb.
Ha van egy kis eszed, nem hagyod, hogy fejős tehénnek nézzenek.

Mert ezt gyerekvállalás előtt teljes mértékben tudka az ember h mennyire következetes gyereknevelésben a másik fél.
4 évig semmi problémánk nem volt
Megszűnt a munkahelye az első hullámban. Elment ide dolgozni, azóta sokkal fárattabb. Így inkább enged a nyafogásnak....
Ez van.
Majd a következő életemben szerzek egy varázsgömböt h a jövőbe lássak.
Az utolsót válaszra se méltatom. Nem érdemes.
Köszönöm azon keveseknek a jó szót, akik megértették a problémámat.
Sajnos sokan saját károtokon keresztül látjátok. Sajnálom h megtörtént ez veletek.

76.#, a nagymama a kérdező nagyija, ő már dédmamája a gyereknek. Nem hiszem,hogy bevállalna egy óvodást.
Gondolom, a kérdező sem akarná erre kérni, ha szereti a nagymamáját.
Nem. A nagyim már alkalmas arra h 8 órát vigyázzon egy ovisra.
Örülök ha majd egyáltalán ellesznek egymás mellett hosszútávon. (a mama nagyon régóta egyedül él, nem is akart régen sem anyuékhoz költözni)
Az én szüleim pedig már nem élnek sajnos

Ami történt velünk.
Felmondtam, elmentem takarítani (8-16), a házat eladtuk. Mi beköltöztünk a nagyim mellé a lakásomba.
Apukára annyira lehetett számítani hogy lelépett külföldre (se gyt, se láthatás, még csak egy telefon sem h hogy van a lánya)
Szerencsére a mama jól kijön a gyerkőccel (de rábízni nyilván nem lehet)
Ilyen árak mellett sajnos már minden hónapban hozzá kell nyúlnom a házból befolyt összeghez. Próbálom nem felélni, de így nem könnyű.
Szóval nagyvonalakban ennyi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!