Mit tegyek? Mi legyen a lányunkkal?
Az egyik kérdést olvastam itt (apuka nem szereti a gyerekét) és bizony elgondolkodtam a válaszokon.
Mi most válunk a férjemnel. Egy 5,5 éves lányunk van (nem megy iskolába még ősszel) én 3 műszakban dolgozom, a férjem munkaideje 8-fél5ig tart.
Minden szempontból ideálisabb lenne ha a lányunk az apjánál maradna.
Őszintén szólva nem szakadna meg a szívem h ha csak hétvégente lenne velem a gyerek. A mindennapi hisztit megúszom, illetve a főzés mosás takarítás mizériát mondjuk éjszakás műszak után stb.
Sosem voltam anya típus (pedig vágytam a babára)
Akkor ez nem is olyan elítélendő dolog?

Egyáltalán nem tudok azonosulni az elképzeléseddel.
Remélem, apuka gyerekszeretőbb!

Az apja még nem tud erről.
Hát nem hinném h simán belemegy, mivel kb 0 kapcsolata van a gyerekkel.
Elviszi vagy elmegy érte oviba,de utána kb csak beülteti a tv elé ha én dolgozom. Nem arról van szó h nem szeretem, de miért csak én gürizzek vele.
Oldjam meg ezután a gyerekfelügyeletet még dolgozom, legyen kaja meg rend, ő meg majd él mint Marci hevesen.
#5 nem voltam depressziós, de nem is dolgoztam.
Egyszerűen csak belefáradtam ebbe az egészbe. Még én meló mellett viszem a háztartást, nevelem a gyereket, adfig ő hazaér délután, eljátsza a jófej apucit (lehet mindent ha nem vok itthon. Sokáig tvzni, vacsi helyett maxikinget enni stb) én meg a gonosz vagyok mert velem nem lehet semmit én nem engedek semmit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!