Mit tegyek? Mi legyen a lányunkkal?
Az egyik kérdést olvastam itt (apuka nem szereti a gyerekét) és bizony elgondolkodtam a válaszokon.
Mi most válunk a férjemnel. Egy 5,5 éves lányunk van (nem megy iskolába még ősszel) én 3 műszakban dolgozom, a férjem munkaideje 8-fél5ig tart.
Minden szempontból ideálisabb lenne ha a lányunk az apjánál maradna.
Őszintén szólva nem szakadna meg a szívem h ha csak hétvégente lenne velem a gyerek. A mindennapi hisztit megúszom, illetve a főzés mosás takarítás mizériát mondjuk éjszakás műszak után stb.
Sosem voltam anya típus (pedig vágytam a babára)
Akkor ez nem is olyan elítélendő dolog?
Tehát megint én legyek a feláldozható?
Miért szúrnék ki a gyerekkel?
Apa jófej, maradnak a házban, így nem kell ovit se váltania.
Miért jobb ha velem marad? Csak mert én vok az anyja? Költözhet, új környezet, bébisitter stb

Nekem az a véleményem, hogy a hétvégi szülő az, aki minőségi időt tud tölteni a gyerekével. Akkor van idő kirándulásra, játékra, míg a másiknak jut a gyerek ellátása, a házimunka, a rohanás a hétköznapokban.
Az más kérdés, hogy a gyakorlatban jellemzően a hétvégi szülő nem él ezzel a lehetőséggel és az együtt élő szülő a lelkét is kiteszi, azaz mégis az együtt élő szülővel lesz több élmény.

Mikor a bíróságon a gyermekelhelyezésre kerül a sor!
Van benne is egy kis megfelelési kényszer. Ezért nem meri majd azt mondani hogy nem.
Ő abban a tudatban van h mi szedjük majd a cuccunkat 'oszt jónapot
#16 miért gondolod h nem szeretem őt?
Ha nem szeretném, akkor letojnám aut h neki milyen nehéz lesz egy költözés, az ovi váltás, egy idegennel lennie még én dolgozom

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!