Mit tegyek? Mi legyen a lányunkkal?
Az egyik kérdést olvastam itt (apuka nem szereti a gyerekét) és bizony elgondolkodtam a válaszokon.
Mi most válunk a férjemnel. Egy 5,5 éves lányunk van (nem megy iskolába még ősszel) én 3 műszakban dolgozom, a férjem munkaideje 8-fél5ig tart.
Minden szempontból ideálisabb lenne ha a lányunk az apjánál maradna.
Őszintén szólva nem szakadna meg a szívem h ha csak hétvégente lenne velem a gyerek. A mindennapi hisztit megúszom, illetve a főzés mosás takarítás mizériát mondjuk éjszakás műszak után stb.
Sosem voltam anya típus (pedig vágytam a babára)
Akkor ez nem is olyan elítélendő dolog?
Már tegnap este megtettem.
A válasz az volt ami részetekről is.
-hát nehogy már! Én vagyok az anyja! Milyen szar alak vagyok hogy nem ragaszkodom ahhoz h a gyerek KIZÁRÓLAGOS (mert ő nem fogja 2 hetente se oviba vinni stb.) felügyeleti jogáért.
Tehát a vége úgy is az lesz h költözhetünk mi a 1,5 szobás lakásba(ahol ugye nagyi lakik/vagy rakjam őt ki?) csak h apuci játszhassa tovább a minta apa szerepet!
De hát elvégre nő vagyok nekem ez a dolgom!!!

Na most tisztázzunk valamit. Azt mondod lehet kitalálná, hogy ő nem jön, mert van saját élete. Te komolyan egy ilyen emberre akarod bízni a lányod nevelését. Szerinted hogyan bánna a hét nagy részében vele, ha már az is nehezére esne neki ha ott nálatok kellene vigyáznia rá. Én annyira azt látjuk hogy te amúgy átlátod S helyzetet, de mégis apukára akarod bízni a gyereket, holott ő egyáltalán nem felelősségteljes.
Tudod azért gyerek a gyerek mert még nem látja át a tettei következményeit. Nyilván ha 5 éves lennék én is a folyamatos Kinder maxiking zabálást választanám és hogy bármit csinálhassak amit akarok. Csakhogy te vagy a felnőtt, és te látod hogy ez rossz. Hát akkor miért nem állsz ki a gyerekedért és akadályozod meg hogy az apuka teljesen rosszul nevelje?
Szóval azért is én vagyok a sz@r mert ő nem felelősségteljes.
Egyébként Te komolyan belegondoltál abba amit írok?
Ha ő most felcsinál egy luvnyát, szerinted nekem jön majd ingyen gyerekfelvigyázónak 4 hétből 2 hetet 😂😂😂
És még azt hittem hogy én vagyok naív.
Valóban jobb lesz a gyereknek nálam.
Lehet h szegénységben élünk majd,(mert vagy felmondok, vagy sittert fizetek)nyilván rengeteg veszekedéssel, hiszen nekem nevelnem kell, de legalább az anyjával van.
Apa meg élvezheti az életet hétvégi apukaként.

Nem hinnem h nettő 220ezer +cafatériára olyan hatalmas gyerektartást ítélne meg a bíróság.
Itt pedig 1400ft/óra körül mozog a bs ár. Heti 40 óra. 3 hét egy hónapban. (de inkább 45. Persze ha egyáltalán vállalnak éjszakát. Ezt nem tudom) de ez egy havi fizes szinte...több mint 150ezer forint
Sajnos marad a munkahely váltás (nyilván csak úgy kapkodnak majd értem így a vírus közepén, kisgyerekkel,szakmai gyakorlat nélkül. És ha mázlim van nem lesz a gyerek beteg sem még én próbaidős vok) De nincs más választásom.
A lányomat sajnálom a legjobban.
Szégyenlem hogy nem tudok neki jobb életet biztosítani

Sajnos úgy veszem észre h igen.
A nő megszűnik nőnek (mi több embernek lenni) ha születik egy gyereke. Elvárás hogy egy anya mindent adjon fel, de nehogy már csak hétvégi anya legyen!
Pedig mélyen belegondolva érdemi időt csupán csak hétvégén lehet tölteni a gyerekkel. Ebből apáé a fele (amikor habzsi dőzsi van) anyának marad a másik fele, mikor talán tud jófej is lenni, és felülemelkedik a hétközben rászakadt sz@ron.
A nőnek kutya kötelessége NEVELNI, a férfi pedig ha kedve támad hozzá tölt vele időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!