Milyen egy rohadt kirakatvilág ez?
Figyelt kérdés
Miért kell feltölteni mindenkinek a gyerekeiről a fotókat, ahogy pucolják a csizmát, meg várják a Mikulást? Miért kell őket csillivilli ruhába öltöztetni és pózoltatni? Miért nem arról szól, hogy szépen meghitten csendben énekelünk otthon - kényelmes ruhában és nem tüll szoknyában!!! - és megéljük együtt a csodákat? Marad valami ezeknek a mai gyerekeknek, vagy csak az, hogy mindenképp tökéletes képet kell mutatnunk a külvilágnak a tökéletes kis életünkről?2020. dec. 6. 08:54
41/49 A kérdező kommentje:
Igen? Olyan "fajta" vagyok? Nagyon ismersz engem látom. Nem állok össze senkivel, filozofikus alkat vagyok, szoktam gondolkodni bizonyos dolgokon, nem csak azon, hogy mi legyen az ebéd. Sajnálom a jövő fiataljait, és sajnálom a gyerekeimet is, hogy ez a jövő vár rájuk.
2020. dec. 8. 08:19
42/49 anonim válasza:
Na jól van, de közöd továbbra sincs máshoz.
43/49 A kérdező kommentje:
Tehát neked nincs is véleményed semmiről csak hogy milyen legyen a bableves?
2020. dec. 8. 09:28
44/49 anonim válasza:
Tök igazad van, attól mert még nem vagy érintett, lehet véleményed a dolgokról, és igenis kell a társadalomkritika, már csak azért is, hogy tudjuk, hogy nem akarunk élni. Én pl az influenszerek mű világától vagyok ki, pedig szerencsére ritkán futok bele ilyen tartalomba. De akkor is teljesen felcsesznek a mű, reklámokkal teli életükkel, és megvan a véleményem arról, aki eladja a gyerekét egy kis reklambevételért cserébe. Olyan szinten meg van hozzá közöm, hogy néha akaratlanul is látom ezt a jelenséget, tehát alkothatok róla véleményt. Akinek meg nem tetszik a véleményem, az meg tehet egy szívességet;)
45/49 A kérdező kommentje:
Pont így látom én is, ahogy a 44-es. És nagyon vicces, hogy ha valakinek van véleménye, akkor az már más életébe való belepofázás egyesek szerint.
2020. dec. 8. 11:12
46/49 anonim válasza:
De senki sem mondta, hogy ne legyen véleményed. Csak épp senki nem is kíváncsi rá. Esetleg az, aki éppen megkérdezi. Neked legalább megvan az esélyed némítani a neked nem tetsző szülőket a facecookodon, instagramodon. Én sajnos nem tudhattam előre, hogy mit fogok nálad olvasni. Elég kár, mert engem meg ez idegesít. Nyilvánvalóan ez meg téged nem érdekel, de azért véleményem csak lehet, ugye...
47/49 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy senki nem kíváncsi rá? Lehet, hogy te nem vagy kíváncsi rá, neked is adott a lehetőség, hogy lapozz innen akkor.
2020. dec. 8. 16:29
48/49 anonim válasza:
Akkor töröld magad.
De ki is szűrheted az ismerőseidet szinglikre. Lehet ők nem idegesítenek.
49/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom törölni magam, mert egy munkacsoport tagja vagyok és a facebookon kommunikálunk. És nem a csalàdosokkal van bajom, nekem is vannak gyerekeim. A szinglik közt is vannak kirakatemberek. De látom a többség szerint, ha nem làtom őket, akkor megoldódik ez a tàrsadalmi jelenség.
2020. dec. 9. 08:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!