Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen egy rohadt kirakatvilág...

Milyen egy rohadt kirakatvilág ez?

Figyelt kérdés
Miért kell feltölteni mindenkinek a gyerekeiről a fotókat, ahogy pucolják a csizmát, meg várják a Mikulást? Miért kell őket csillivilli ruhába öltöztetni és pózoltatni? Miért nem arról szól, hogy szépen meghitten csendben énekelünk otthon - kényelmes ruhában és nem tüll szoknyában!!! - és megéljük együtt a csodákat? Marad valami ezeknek a mai gyerekeknek, vagy csak az, hogy mindenképp tökéletes képet kell mutatnunk a külvilágnak a tökéletes kis életünkről?
2020. dec. 6. 08:54
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Igen? Olyan "fajta" vagyok? Nagyon ismersz engem látom. Nem állok össze senkivel, filozofikus alkat vagyok, szoktam gondolkodni bizonyos dolgokon, nem csak azon, hogy mi legyen az ebéd. Sajnálom a jövő fiataljait, és sajnálom a gyerekeimet is, hogy ez a jövő vár rájuk.
2020. dec. 8. 08:19
 42/49 anonim ***** válasza:
84%
Na jól van, de közöd továbbra sincs máshoz.
2020. dec. 8. 08:29
 43/49 A kérdező kommentje:
Tehát neked nincs is véleményed semmiről csak hogy milyen legyen a bableves?
2020. dec. 8. 09:28
 44/49 anonim ***** válasza:
74%
Tök igazad van, attól mert még nem vagy érintett, lehet véleményed a dolgokról, és igenis kell a társadalomkritika, már csak azért is, hogy tudjuk, hogy nem akarunk élni. Én pl az influenszerek mű világától vagyok ki, pedig szerencsére ritkán futok bele ilyen tartalomba. De akkor is teljesen felcsesznek a mű, reklámokkal teli életükkel, és megvan a véleményem arról, aki eladja a gyerekét egy kis reklambevételért cserébe. Olyan szinten meg van hozzá közöm, hogy néha akaratlanul is látom ezt a jelenséget, tehát alkothatok róla véleményt. Akinek meg nem tetszik a véleményem, az meg tehet egy szívességet;)
2020. dec. 8. 09:43
 45/49 A kérdező kommentje:
Pont így látom én is, ahogy a 44-es. És nagyon vicces, hogy ha valakinek van véleménye, akkor az már más életébe való belepofázás egyesek szerint.
2020. dec. 8. 11:12
 46/49 anonim ***** válasza:
64%
De senki sem mondta, hogy ne legyen véleményed. Csak épp senki nem is kíváncsi rá. Esetleg az, aki éppen megkérdezi. Neked legalább megvan az esélyed némítani a neked nem tetsző szülőket a facecookodon, instagramodon. Én sajnos nem tudhattam előre, hogy mit fogok nálad olvasni. Elég kár, mert engem meg ez idegesít. Nyilvánvalóan ez meg téged nem érdekel, de azért véleményem csak lehet, ugye...
2020. dec. 8. 16:27
 47/49 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy senki nem kíváncsi rá? Lehet, hogy te nem vagy kíváncsi rá, neked is adott a lehetőség, hogy lapozz innen akkor.
2020. dec. 8. 16:29
 48/49 anonim ***** válasza:
65%

Akkor töröld magad.

De ki is szűrheted az ismerőseidet szinglikre. Lehet ők nem idegesítenek.

2020. dec. 8. 20:36
 49/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom törölni magam, mert egy munkacsoport tagja vagyok és a facebookon kommunikálunk. És nem a csalàdosokkal van bajom, nekem is vannak gyerekeim. A szinglik közt is vannak kirakatemberek. De látom a többség szerint, ha nem làtom őket, akkor megoldódik ez a tàrsadalmi jelenség.
2020. dec. 9. 08:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!