Tesó érkezése +sulikezdes... Hogyaaaaan?!
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy szeptemberben jön a tesó. Viszont a kislányom is kezdi az iskolát.
Hogy érdemes felkeszulni, beosztani a kiadásokat. Ez most két nagyobb kiadás,kb ugyanakkorÉs az iskola első nehezebb idoszakat hogy tudom egy újszülöttel könnyebbé tenni?
És ha majd 2 sulis cucc lesz, az egyiknek költöznie kell?
Mi az, hogy ugyanakkor? Van erre valami törvény, hogy mondjuk iskolatáskát vagy babaágyat csak augusztusban lehet venni?
Mit csinálnátok, ha pont karácsonykor jönne? Az is nagyobb kiadás. Úgy terveztetek gyereket, hogy csak bizonyos hónapokban oké? Akkor csinálni is úgy kellett volna.
Én inkább a nagytesó érzelmi sérülése miatt aggódnék.
Semmiképp sem terveztem volna úgy a tesót,hogy a nagytestvér eddigi életének egyik legfontosabb eseménye idejére essen!
Ennek a pár hétnek csak róla kellett volna szólnia. Egyedül. Nagy dolog iskolába menni!
Ha szeptemberben születik a kicsi, akkor feltételezem nem július-augusztusban mindenórásan fogsz nekikezdeni vásárolgatni babacuccokat. Lehet folyamatosan is a terhesség alatt.
A nagynak is be lehet szerezni előre mindent, nem csak a nyár végi tömegben. Színes ceruza, tolltartó, iskolatáska, tornazsák, gyurma, akármi kapható egész évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!