Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesó érkezése +sulikezdes... ...

Tesó érkezése +sulikezdes... Hogyaaaaan?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy néz ki hogy szeptemberben jön a tesó. Viszont a kislányom is kezdi az iskolát.

Hogy érdemes felkeszulni, beosztani a kiadásokat. Ez most két nagyobb kiadás,kb ugyanakkorÉs az iskola első nehezebb idoszakat hogy tudom egy újszülöttel könnyebbé tenni?

jan. 19. 00:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
KOmolyan teherbeesés után jut eszedbe, hogy nins pénz két gyerekre?
jan. 19. 13:29
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Fuuu, mekkora tahó itt sok válaszoló. De persze mindig elfelejtem, hogy itt a többség csak 100 milliós megtakarítással mert szülni 1 gyereket is, nemhogy kettőt :D viszont kérdező, ezt a problémát tényleg tulagyalod. Ahogy tanácsolták már, folyamatában vedd meg a cuccokat, és úgy nem drága.
jan. 19. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Akkor még hozzáteszem a saját tapasztalatomat a nem anyagi részhez. Másodikos volt a lányom, mikor a fiam született. A nagyot bevontam dolgokba. Nem variáltuk a programján. Amikor reggel kelni kellett suliba, akkor keltettem a babát is. Etetés, majd ment minden tovább, csak épp a picinek kellett alkalmazkodni. Délután meg a nagyot vittem edzésre, addig a kicsivel sétálgattunk. Neki mindegy volt, hogy délután vagy délelőtt tologatom a babakocsiban. De a nagynak így nem kellett lemondania az eddigi programjairól. Ha tanulni kell vele, akkor vagy a kicsi alvásidejében, vagy addig apa babázik. Ahogy eljön az idő, majd kialakulnak a dolgok.
jan. 19. 15:09
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
12-es, azért a 100 milliós megtakarítas meg aközött, hogy valakinek gondot jelent anyagilag megvenni a dolgokat két gyereknek, van egy egészséges atmeent.
jan. 19. 15:33
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mint írtam inkább az a része érdekelt hogy a nagylányomnak hogy legyen egyszerűbb, illetve ne egyszerre kelljen mindent megvenni.

Igen nincs nagyon megtakarításunk, de pont ezért váltottunk munkahelyet én pl 12ev után hogy tudjunk felretenni. Illetve tavaly és pici lakásból kertes házba költöztünk (albérlet), ami szintén egy minőségi változás volt.

Ahogy először leultem és osszeirtam a listákat soknak tűnt, de pont tegnap beszéltem anyukámmal hogy a lányomnak húsvétra kinezett melegítő szettet meg cipőt, megveheti? És a táskát is intézi ő.

Nem vet fel minket a pénz de a lányom mindent megkap és meg is fog. Ahogy a pici is.

Párom szülei is mindig segítenek.(nem csak anyagilag) Nagyon szerencsés vagyok velük.

jan. 20. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!