Szülés után, még a kórházban mikor lehet először a nagyszülők kezébe adni a babát?
A férjed már most húzzon határokat.
Nekem annó vasárnap délelőtt született a gyerek, másnak délután látogatási időben jöttek a nagyik.
Sok mindent megmondanak jó előre a nagyik, le kell állítani.
Mikor fogsz szülni?
Miért nem foghatja meg anyósod a te anyádnál hamarabb, ez valami verseny? Mi baja lesz, ha az apai nagyi tartja előbb a kezében? Már most különbséget teszel és direkt másodrendűnek titulálod anyósod, hogy szítsd ezzel a feszültseget? Ő nem ugyanolyan nagymama?
1-es, a ferjnek nem az anyját kell leállítani, csak mert azt mondta, szeretné már a kezében tartank az unokáját, hanem a feleségét, aki már most elkezdte az uszítast, hogy az egyik nagymama majd sz*rul érezze magát.
Nálunk csak a kísérő lehetett bent szüleskor, mas nem. A többiek csak latogatási időben, de csak max 2 fő egy nap, és nem vehették ki a babát a kiskocsiból. Most egyébként is csomó helyen latogatási tilalom van.
Anyósodat rendezze le a ferjed. Szülők lesztek, ne a kórházi szabályzattal takarózzatok, hanem közöljétek, hogy ez nem verseny, majd megfogja itthon. A kórházban amúgy sem szeretik, ha odacsődül a rokonság, különösen az influenzajárvány kellős közepén.
Ahol én szültem, ott senki nem várakozhat kint, egy kísérő bejöhet és pont. A kórházi tartózkodás alatt pedig a folyosó végére ki lehet menni a babával és megállsz az ajtó egyik oldalán, a látogatók pedig az ajtó túloldalán, és nézitek egymást. Szóval senki nem fogja meg a babát, mert nem jöhetnek be az osztályra.
Szóval attól is függ, hol fogsz szülni.
Hiába várakoznak kint a folyosón, mert csak látogatási időben mehetnek be, szülés utan csak apuka mehet be aranyórára. Utána ndki is menni kell, majd látogatási időben mehet be.
A gyereket meg az nézheti meg, aki bemegy hozzád látogatóba, de a portán nem fogják megkérdezni, kinek az anyja. Mi van, ha a férjed anyja hamarabb lesz ott, majd nem engeded meg szerencsétlennek, hogy megfogja két percre az unokáját, mert ő nem a te anyád?
A kisfiamat egy csütörtök hajnalon szültem, a férjem, az apukája és anyukám még aznap bejöttek. A férjem anyukája akkor látogatott meg, amikor már itthon voltunk.
A kislányom hétfő reggel született, a férjem, anyukám és az apukája szintén aznap jöttek, a férjem anyukája másnap jött.
Mindkét gyereket mi fogtuk meg először a férjemmel a születésűk utáni első óraban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!