Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után, még a kórházban...

Szülés után, még a kórházban mikor lehet először a nagyszülők kezébe adni a babát?

Figyelt kérdés
Anyósom már előre mondta, hogy szeretné minél előbb a karjaiban tartani, ahogy megszületik. Én azt szeretném, hogy először nyílván én és a férjem, az apja tartsuk a kezünkben, illetve a saját anyukám. Nálatok hogy volt, egyáltalán mikor jöhettek be a látogatók a kórházba? Akinél szülés közben is már kint várakoztak, utána hogy volt, mikor engedték őket a baba közelébe?
jan. 19. 17:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
100%
Sote 2, 2023: apuka bent volt a műtét elején, amíg kiemelték a babát, majd engem varrtak, addig apukának odaadták, ezután felvittek a megfigyelő kórterembe, ahol egy órát hármasban voltunk, majd apa haza, baba a csecsemősökhöz, öt órával később fel kellett állni, akkor lehetett menni a babához. Ekkor már este fél 10 volt, látogatók (bárki) másnap. A műtét alatt nem voltak rokonok a folyosón, egy fotocellás ajtón eleve be se engedtek volna senkit.
jan. 22. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!