Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után, még a kórházban...

Szülés után, még a kórházban mikor lehet először a nagyszülők kezébe adni a babát?

Figyelt kérdés
Anyósom már előre mondta, hogy szeretné minél előbb a karjaiban tartani, ahogy megszületik. Én azt szeretném, hogy először nyílván én és a férjem, az apja tartsuk a kezünkben, illetve a saját anyukám. Nálatok hogy volt, egyáltalán mikor jöhettek be a látogatók a kórházba? Akinél szülés közben is már kint várakoztak, utána hogy volt, mikor engedték őket a baba közelébe?
tegnap 17:23
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
43%

Akkor, ha anyósod jobban érdekli az unoka, pláne miért baj, ha hamarabb fogja meg, mint anyad?

Erre miért nem valaszolsz, hogy a te anyád miért lehetne ott, fogjatná, míg anyósod nem?

Nem erzed magadban a kettős mércét?

tegnap 20:22
 42/55 A kérdező kommentje:
Mert a saját anyukám a vérszerinti rokonom. És ki mondta, hogy anyukámat nem érdekli? Egyébként nem ez volt a kérdés.
tegnap 20:27
 43/55 anonim ***** válasza:
78%

Anyos meg a ferjed anyja.

A ferjed is pont ugyanolyan szulo, mint te.

tegnap 20:52
 44/55 anonim ***** válasza:
Nálunk senki sem foghatja meg a kórházban, csak az anya meg az apa, ő is csak az aranyóra alatt aztán 3 napig ő is tiltólistán van. Többek közt ezért mentünk magánba.
tegnap 21:00
 45/55 anonim ***** válasza:
24%

Őszintén, én értem a Kérdezőt.

Hiába a férjem anyja az anyósom, én is a saját anyukámat akarnám inkább ott látni, főleg császármetszés után.

tegnap 21:29
 46/55 anonim ***** válasza:
65%
Az egy dolog, de a férjed anyjának pont annyi joga van ott lenni, mint a tiednek.
tegnap 21:37
 47/55 anonim ***** válasza:
52%

Az van ott, akit én látni szeretnék.

Nem hiszem, hogy egy műtét után nagy kérés, hogy az legyen ott, akit az anyuka szeretne. Hidd el, ha a Kérdező jelzi ezt a kórházban, maximálisan megérti mindenki.

tegnap 21:38
 48/55 anonim ***** válasza:
34%
45-nek van igaza. Plusz nem tudhatjuk a háttért, nálunk olyan a férjem anyja, hogy a férjem se akarná látni nemhogy én és nem mi rajtunk múlt a viszony. Sosem tudhatjátok. Ha pedig itt a férfi igazán szereti, akkor majd ő intézi és megtalálja a módját, ez nem a nő dolga már, ő majd az anyját intézi. Nekem van egy nagyon aranyos ismerősöm, van fia is, lánya is. Mindkét félről 2-2 unoka és nagyon jó családi viszony a menyével is. Még is mondta, hogy bizony más ha a fiadnak születik gyereke és más ha a lányodnak. Ő be is látta, hogy nyilván nem ő lesz az első a fiánál, egyértelmű, hogy a nő a saját anyját szeretné elsőként látni főleg mivel azért a 98%-a az egésznek a nőre hárul. Ő picit várt is tudatosan, nem loholt le senkit. A lányánál pedig ő volt az első és akik előtt ezt mondta ott bizony ezt az összes ilyen helyzetben levő megerősítette, hogy ez így van.
tegnap 21:40
 49/55 anonim ***** válasza:
45%
46-os, Joga akkor van bármihez is, ha a férj és a feleség együtt úgy dönt, egyébként pedig max csendbe lenni van joga. Ha ők ketten úgy döntenek, hogy anyós a 6 hét alatt 1x se mehet míg a másik mama igen, akkor is ők döntenek. Mamáknak nincs ehhez beleszólása, ez már nem az ő életükről szól. Itt pedig nem tudhatjuk milyen a kapcsolat valójában, egyoldalú a kérdés, nem ismerjük a férjét.
tegnap 21:42
 50/55 anonim ***** válasza:
53%

"Még is mondta, hogy bizony más ha a fiadnak születik gyereke és más ha a lányodnak"

És akkor még azt mondják, hogy a fiús anyák vannak ráakaszkodva a gyerekeikre. Meg csodálkoznak a gyerekvállalás kategóriában, miért mindenki kislányt akar kisfiú helyett.

Hát pont ezért, mert ha az embernek fia van, kvázi kirekesztődik a felnőtt életéből, mert úgyis a feleség lesz a főnök, aki a saját családját helyezi majd előtérbe, a fiús anyáknak meg mindig annyi jut, hogy k*ssban legyenek, ki se fejezbessék, hogy szeretik a fiukat vagy unokájukat és sosem érhetnek majd fel a másik családhoz.

tegnap 22:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!