Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után, még a kórházban...

Szülés után, még a kórházban mikor lehet először a nagyszülők kezébe adni a babát?

Figyelt kérdés
Anyósom már előre mondta, hogy szeretné minél előbb a karjaiban tartani, ahogy megszületik. Én azt szeretném, hogy először nyílván én és a férjem, az apja tartsuk a kezünkben, illetve a saját anyukám. Nálatok hogy volt, egyáltalán mikor jöhettek be a látogatók a kórházba? Akinél szülés közben is már kint várakoztak, utána hogy volt, mikor engedték őket a baba közelébe?
jan. 19. 17:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 babyboom567 ***** válasza:
100%
Nyugodjál meg kérdező!Látogatási tilalom lesz még bőven mikor szülsz.Majd ha hazamentek akkor fogja látni.
jan. 19. 18:22
 22/71 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromban, amikor szült egy rokon, a a babát csak üveg mögül nézhettük, viszont az anyukához be lehetett menni. Arra nem emlékszem, hogy a baba ott volt-e, meg lehetett-e fogni a kórházban. Gondolom nekem oda fogják adni, mert szoptatni kell, stb.
jan. 19. 18:23
 23/71 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk az osztályra és a kórterembe se jöhetett senki egyáltalán, az osztály előtt a folyosón lehetett látogatókat fogadni. Kivétel a császárosok voltak, ott mikor kitoltak a műtőből akkor a férjem bejöhetett egy kicsit a szobába. De utána senki. A babákat csak üvegen keresztül lehetett nézni, minden nap, nem is tudom azt hiszem egy órát. Úgyhogy semmiféle fogdosàs nem is lehetett.

Viszont az az nem túl szép hogy anyósra ki vagy akadva, anyukádnak meg engednéd... Nyilván a saját anyád közelebb áll hozzád, de ugyanolyan nagyszülő anyósod is.

jan. 19. 18:26
 24/71 babyboom567 ***** válasza:
95%

Szerintem minden kórházban úgy van, hogy a szülés utáni következő nap látogatási időben.

Én délelőtt szültem,éjfélkor kerültem osztályra, addig a szülőszobán voltunk.

Ha neked császárod lesz, 12 órát leszel az őrzőben.És nem, nélküled a babát nem fogják kézről kézre adni.Majd ha lekerültél osztályra, akkor láthatják.

jan. 19. 18:26
 25/71 babyboom567 ***** válasza:
93%
Jah,és az újonnan terjedő hmpv vírus február közepén fog tetőzni,egészen biztosan le lesz zárva a szülészet,mert a csecsemőkre és kisgyerekre a legveszélyesebb.
jan. 19. 18:29
 26/71 anonim ***** válasza:
100%
Az régen volt, kérdezö. Mar nem így megy.
jan. 19. 18:29
 27/71 anonim ***** válasza:
81%
Nem undokoskodnod kellene már most a gyerek mamájával, hanem felnott emberhez méltón elmondani neki, hogy másnap fogadsz látogatókat mert hárman szeretnétek lenni, ennyi. Én szültem, férjem végig bent volt, aranyora, osszevarras stb, reggel lett, délután jött anyum, másnap anyósom. De semmi gond nem volt ebből.
jan. 19. 18:30
 28/71 anonim ***** válasza:
80%
Mindig az anyósokat szidják, aztán annyi ilyen családban sz*rkeverő meny van, aki gerjeszti a rosszindulatot.
jan. 19. 18:35
 29/71 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom nekem oda fogják adni, mert szoptatni kell, stb."

Hátöö, aha, mivel te vagy az anyja, az megvan...? Rooming in van mindenhol, azaz te latod el a babát mindenestől, melletted alszik. Császár utan 6 óraval fel kell kelni, es onnantól rád van bízva.

jan. 19. 18:44
 30/71 anonim ***** válasza:
77%
Remélem a kérdezőnek fia lesz, és 30 ev múlva az ő menye is így fog hozzáallni, hogy az ő anyja unokázhat majd, a kérdező meg kapálózhat, hogy ö is foglalkozhasson a fia gyerekével 😂
jan. 19. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!