Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után, még a kórházban...

Szülés után, még a kórházban mikor lehet először a nagyszülők kezébe adni a babát?

Figyelt kérdés
Anyósom már előre mondta, hogy szeretné minél előbb a karjaiban tartani, ahogy megszületik. Én azt szeretném, hogy először nyílván én és a férjem, az apja tartsuk a kezünkben, illetve a saját anyukám. Nálatok hogy volt, egyáltalán mikor jöhettek be a látogatók a kórházba? Akinél szülés közben is már kint várakoztak, utána hogy volt, mikor engedték őket a baba közelébe?
ma 17:23
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
28%
Engem még raktak össze miközben párom kivitte a fiúnkat a szüleimhez. Anyósom akkor jött befele a kórházba. Az őrzőbe a szüleim, tesóm és anyósom jött be.
ma 18:56
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én szültem sem mehetett be senki még az osztályra sem. Csak kint a folyosón találkozhattam a látogatókkal. A babát is max üvegen keresztül láthatják. A legtöbb kórházban így van. Ráadásul influenza járvány van, ilyenkor még szigorúbb a rend. Én pont ilyen időszaknak szültem.
ma 19:31
 33/54 babyboom567 ***** válasza:
100%

Én "csak" pótnagymama vagyok,a férjem unokájának, de a pofám leszakadt volna, ha erőszakosan nyomultam volna az unokára,még mikor ki sem vágták az anyjából.Ráadásul a miénk koraszülött volt,2 hétig voltak kórházba,messze is laknak.4 hetes volt mikor szóltak, hogy mehetünk,fotót videót addig is küldtek.Rendszeresen skypoltunk,teljesen jó a viszony.

Nekem fiam van.Nem fogok belelihegni az új család életébe a szülőszobán,tudni kell anyai és apai nagymama oldalról hátrébb lépni.Ez a fiatalok ideje.Egy új család születése, a saját családjuké.Aki normális,attól nem lesz elzárva az unoka,akkor sem, ha nem veri ki az orvos kezéből a szikét,hogy ő vágja ki az unokáját.Ahhoz meg írtó gyök...érnek kell lenni, hogy influenza,szamárköhögés,és új vírusos járvány közepette akarjanak már szülőszobán újszülöttet nézni.Ehhez pofa kell.

ma 19:43
 34/54 anonim ***** válasza:
43%
33-as, hol volt erről szó, hogy az anyós be akar menni a szülőszobára kivenni a gyereket az anyuka kezéböl? Ezt már csak ti írjátok ide, belekéozelve mindent egy olyan mondatba, hogy szeretné az unokájat a kezébe fognji, ha megszületik.
ma 19:50
 35/54 babyboom567 ***** válasza:

"Anyósom már előre mondta, hogy szeretné minél előbb a karjaiban tartani, ahogy megszületik."

Ezt írta a kérdező.Ez azt jelenti ami ide van írva.

ma 19:59
 36/54 anonim ***** válasza:
68%
Igen, ez azt jelenti, hogy szeretné megfogni, ahogy lehetősége nyílik rá, nem azt, hogy menne be a szülőszobára kivenni s gyereket a kérdező kezéből.
ma 20:02
 37/54 A kérdező kommentje:
Anyósomról símán eltudom képzelni, hogy azonnal rohanjon, és akár a kezemből is kitépje, annyira be van zsongva.
ma 20:11
 38/54 anonim ***** válasza:
31es válaszomon, mit lehet lepontozni. Leírtam nálunk, hogy volt. Nyilván akkor nem volt influenza miatti zárlat (májusi gyerek)
ma 20:17
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kedvességből kivitték a folyósora megmutatni a babát szülés után, de megfogni nem engedték. A szabály szerint csak üvegen keresztül lehet babát nézni, amikor már az osztályon vagy. Apát engedték be a családi szobába es ő egyedül foghatta meg, amikor az osztályon voltunk.
ma 20:19
 40/54 anonim ***** válasza:
95%
39-es vagyok. A második gyerekem februári és lezárták pont a kórházat a járvány miatt. Apának az utolsó napokban kellett engedélyt kérnünk, hogy bejöhessen szüléskor. Nem jöhettek látogatni sem.
ma 20:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!