Szülés után, még a kórházban mikor lehet először a nagyszülők kezébe adni a babát?
Én "csak" pótnagymama vagyok,a férjem unokájának, de a pofám leszakadt volna, ha erőszakosan nyomultam volna az unokára,még mikor ki sem vágták az anyjából.Ráadásul a miénk koraszülött volt,2 hétig voltak kórházba,messze is laknak.4 hetes volt mikor szóltak, hogy mehetünk,fotót videót addig is küldtek.Rendszeresen skypoltunk,teljesen jó a viszony.
Nekem fiam van.Nem fogok belelihegni az új család életébe a szülőszobán,tudni kell anyai és apai nagymama oldalról hátrébb lépni.Ez a fiatalok ideje.Egy új család születése, a saját családjuké.Aki normális,attól nem lesz elzárva az unoka,akkor sem, ha nem veri ki az orvos kezéből a szikét,hogy ő vágja ki az unokáját.Ahhoz meg írtó gyök...érnek kell lenni, hogy influenza,szamárköhögés,és új vírusos járvány közepette akarjanak már szülőszobán újszülöttet nézni.Ehhez pofa kell.
"Anyósom már előre mondta, hogy szeretné minél előbb a karjaiban tartani, ahogy megszületik."
Ezt írta a kérdező.Ez azt jelenti ami ide van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!