Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után, még a kórházban...

Szülés után, még a kórházban mikor lehet először a nagyszülők kezébe adni a babát?

Figyelt kérdés
Anyósom már előre mondta, hogy szeretné minél előbb a karjaiban tartani, ahogy megszületik. Én azt szeretném, hogy először nyílván én és a férjem, az apja tartsuk a kezünkben, illetve a saját anyukám. Nálatok hogy volt, egyáltalán mikor jöhettek be a látogatók a kórházba? Akinél szülés közben is már kint várakoztak, utána hogy volt, mikor engedték őket a baba közelébe?
ma 17:23
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy egyenesen anyós kezébe kellene adni, ahogy megszületik? Hol élsz te, ez nem egy amerikai film, hogy ott varnak a folyosón es bárki bemehet. De a te anyádnak a kezébe adhatnák?

A szülésnél senki nem lehet jelen, csak egy kíserő, jellemzően az apuka ed nem is engednek be senkit császáros anyukához, hát fel sem állhatsz. A folyosón se várhat senki, ez nem igy megy, es be se mehetnek szülés utan.

ma 17:42
 12/54 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem fogtok tudni hármasban lenni, erre készülj fel. Apa kapja meg a kicsit aranyórára, amíg teged varrnak stb, utána őt haza fogjak küldeni. Biztos, hogy latogatási tilalom lesz.
ma 17:43
 13/54 anonim ***** válasza:
73%
De tényleg, miert teszel már most különbséget a nagymamák között? Mi van, ha anyósod hamarabb megfogja, mint a te anyad?
ma 17:44
 14/54 anonim ***** válasza:
100%
Válaszoltam korábban, de most értem meg, hogy mit kérdezel. Nem, ez nem úgy működik, hogy császár (vagy akár sima szülés) után valaki beszambázik a szülőszobára és a kezébe adják az újszülöttet.
ma 17:48
 15/54 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked tényleg elég fura elképzeléseid vannak.

A szülés közben hiába várnak a folyosón, akkor sem mehetnek be hozzád, miutan megszületett a baba. Apuka lehet veled 1-2 órat, megy haza utana, majd latogatási időben jöhet vissza, ahogy mások is.

ma 17:49
 16/54 anonim ***** válasza:
100%
Kórháza váltogatja amúgy mi a rendszer. Nálunk 1 fő(+ 1 dúla) lehetett csak bent. Sürgősségi császárom volt. Megpuszilhattam a babát, utána elvitték és a férjem fogta meg elsőnek. Üvegfalon keresztül lehetett csak megnézni a babát a látogatóknak. Otthon meg fogalmam sincs ki fogta meg először, anyu vagy anyósom. Semmi jelentősége nincs.
ma 17:49
 17/54 anonim válasza:
38%

Nyugi, szerintem nem fogják a véntyúkot még csak a szülőszoba közelébe se engedni.

A szülés és az aranyóra a ti hármótok élménye lesz. Ha esetleg látogatási tilalom lesz a Mamóka még csak a közeletekbe se tud menni, mondjuk a férjed se ebben az esetben.

Bár én a helyetekben leállítanám már most a követelőző anyóst, hogy értse meg mit lehet és mit nem.

ma 17:51
 18/54 anonim ***** válasza:
85%

Nem látok ében semmi verlazitot, hogy anyós így fogalmazott hogy minél előbb szeretné a kezébe fogni

Amúgy pont annyira nagymama mint anyukád Neki lehet?

Amúgy üvegen át fogják nézni a gyereket mindketten ne aggódj

ma 17:59
 19/54 anonim ***** válasza:
69%

Ti amúgy normálisak vagytok? Mi rossz van abban, hogy anyós annyit mondott "szeretném minél elöbb a karomban tartani"?

Ez csak egy szófordulat arra, hogy szereti-várja az unokáját. Hy a ti anyatok mondana ezt, úgy értelmeznetek, hogy anyátok egy követelőzö venasszony, akit le kell allítani?

Nem mondta, hogy ráront a menyére is kitépi a kezéből a gyereket. Egy fiús anyuka már nem is szerethetné megfogni az unokájat, mert ha kifejezi, hogy várja, akkor egy belemaszós, követeleőző, sz*r anyós lesz automatokusan? Mondania szabad valamit, vagy csak 5 méterről nézni az unokát és nem bezavarni, nehogy a gyerek őt is szeresse, ne csak az anyai nagyit?

ma 18:02
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Apás szülésnél egy kísérő lehet bent, ez általában az apa. Az ő kezébe odaadják. Más látogató elvileg babás szobába be sem jöhet, szóval majd akkor láthatja, ha hazavittétek.
ma 18:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!