Csak nekem furcsa, ha nagyszülő nem megy be a kórházba, vagy nem hívják mikor megindul a szülés?
Szerintem meg az a rossz, ha ott toporognak, amikor szülök bent. Mi nem is mondtuk el, hogy elindult a szülés, csak akkor szóltunk, amikor megszületett.
A kórházba egyszer jöttek be, és itthon sem jártak a nyakunkra.
Bár nálunk relatív messze laknak.
Kérdező, szerintem ne ítélj másokat, mindenhol más a kapcsolat, mások a szokások, az igények, stb...
Én sem szerettem volna. Mondtam is a férjemnek,hogy semmi értelme. Lehet,hogy több órát vajúdok, akkor meg csak bent azon agyalunk, hogy hogy informáljuk őket, szaladgál ki a férjem stb. Felesleges! Segíteni úgysem tudnak. Meg utána az őrzőben eltöltünk még egy kis időt, oda sem jöhetnek be. Csak idegeskednének!
Aztán végül is nálunk megoldódott, mert sürgősségi császárom lett, és csak délután jöttek át. Jobb is volt. Már én is kicsit magamnál voltam, a gyereket is meg tudták nézni!
Ettől függetlenül csodálatos a viszonyuk a fiammal. Hetente többször vigyáznak rá, vagy eljönnek. Nem hiszem,hogy ez határozná meg a későbbi viszonyt.
Barátnőmnél bementek egyből, ahogy megindult a szülés, most meg jó, ha havonta egyszer rájuk nyitják az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!