Kisfiam 3 és fél hónapos, és napok óta nagyon furcsa. Mi van vele? Többi lent
Figyelt kérdés
Hasfájós volt nagyon,aztán elmúlt neki,viszont egy pár napja megint fáj a hasa,vízszerű ,darabos hasmenése van,néha nyálkás , kétszer véres volt a széklete, nagyon száraz,atópiás a bőre,nyűgös. Fele-fele arányban kap anyatejet és tápszert. A doktornő tejfehérje allergiát mondott,kapott Humana tejmentes tápszert ,én sem eszek tejes dolgokat,de így se vagyok nyugodt,hogy nem bélfertőzése van-e neki. Lehet,hogy tényleg tejfehérje allergia? Más is volt így?2012. nov. 22. 10:19
1/4 anonim válasza:
Mindd arra utal, hogy allergia!
Szoptasd, majd lassan el lehet kezdeni a hozzátáplálást, akkor javúl a helyzet, mert csak reggel este lesz szopi, napközben gyümölcs zöldség püré.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Étvágya sem nagyon van,eddig megevett 150 miliket, most jó,ha 90-et bele birok tuszkolni. Ilyen hirtelen, egyik napról a másikra jött volna ki rajta ez az allergia?
2012. nov. 22. 10:32
3/4 anonim válasza:
Igen ez allergia. Az én fiam is tejallergiás volt és ugyan ezek voltak a tünetei, csak neki 6 hónaposan jött ki. Legjobb amit tehetsz: próbáld meg visszaállítani a kizárólagos szoptatásra és a hozzátáplálást ne erőltesd, mert további allergiák is kialakulhatnak! Kérj tanácsot egy szoptatási tanácsadótól: [link] Az én fiam 3 éves koráig nem kaphatott semmi tejszármazékot, marhahúst. nagyon nagy odafigyelést igényel. Ugyanis szinte mindenben van valami tejszármarék, marhahús is sok mindenben... ha elmész vásárolni nézd majd meg. A párizsikban, a szalámikban, kekszekben... szinte mindenben! A fiam lefejt anyatejet kapott, miután a kicsi megszületett, mert a doki ajánlotta. Így szerencsére rendbe jött és 3 éves korára elmúlt neki, mai napig imádja a tejet! :)
4/4 anonim válasza:
Az én kisfiam most 4,5 hónapos, tápszeres. 3-4 hetes korában 3 óránként evett 130 ml-t. Aztán 7-8 hetesen elkezdett csökkenni az étvágy. Állandóan cipeltem az orvoshoz, meg a védőnőhöz, akik mosolyogva néztek rám, túl aggódó anyuka... aztán 4 hete elvittem egy másik gyerekorvoshoz, aki kapásból megállapította, hogy tejfehérje érzékeny. Rögtön váltottunk Milumil Pepti tejfehérje mentes tápszerre. Elfogadta, de az étvágy nem állt helyre, most 4 óránként eszik 90 ml-t, egyszer egy főzelék, egyszer egy alma keksszel. Most beutaltak gasztroenterológushoz, mert nagyon keveset hízik, jövőhéten megyünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!