Tényleg furcsa ha 6 hónapos fiam forog kúszik? Ágyon nem maradhat egyedül és a földön mindent elér amit szeretne. Mindenki azt mondogatja, hogy mennyire ügyes de szerintem nincs ebben semmi különleges.8. -án lesz 6 hónapos
persze, hogy ügyes! minden baba ügyes!
enyém 6 hónapos kora előtt pár nappal elhagyta a kúszást és mászott, felült, egyedül ült.
mások meg másban ügyesek de minden baba nagyon ügyes, ebben semmi különös nincs, igenis legyél büszke a babádra! :)
Az én kislányom lustább, ő még csak forgolódik, se kúszás, se mászás... a popsiját már dobálja, és a lábait is húzza felfelé, szóval hamarosan nálunk is beindul szerintem.
De ha én látnám, én is azt mondanám, mert az enyém még nem csinálja. Bár állítólag a lányoknak lassabban mennek a nagy motoros mozgások!
Szerintem se különleges. Persze nagyon ügyes. A középső lányom 4 hósan csinálta ezt, 6 hósan felült-felállt-mászott. 6 hósan 6 foga volt. Rá is mondták, hogy "turbóbaba" :)
A kicsi most töltötte az 5 hót. Gurulva közlekedik, tolat hátra, kutyázik. Mindezt 9 kilóval, szóval ahhoz képest, hogy mekkora súlyt kell mozgatnia, ahhoz képest ügyes szerintem, de amúgy ahogy olvasom, ez az átlagos kb.
A nagylányom lustika volt, 6 hósig nem is csinált semmit. Na de akkor úgy belehúzott, hogy 10 hósan el is indult :)
Szóval nekem ahány gyerekem, annyiféleképpen fejlődtek, van amiben gyorsabban, van, amiben lassabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!