Miért ültetik, állítják egyes anyukák a babáikat, amikor még nem tudnak egyedül felülni, felállni?
hát hogy dicsekedjenek a saját gyerekük kárára.
de ez még hagyján, mert 1 perc az egész. de mikor a baba sír, foglalkozni kéne vele, de áááá, azt már nem inkább, felültetik, hogy csöndbe maradjon a gyerek....
Kedves 3-as válaszoló! Ilyet még nem is hallottam, már csak ezért is jó, hogy kiírtam ezt a kérdést! :) Köszi a választ.
Egyébként egy ismerősöm küldött képet az 5 hónapos (!!!) gyerekéről, aki a kanapénál kapaszkodva áll. Kérdeztem tőle, hogy "Már fel tud állni??". Erre a válasz: "Dehogyis, csak a kép miatt állítottam oda) Na, én ezeket nem értem.
Lehet, a rokonság nyomására. Nálunk az egész rokonság rám van ülve, hogy ültessem a fél éves lányom.
Hát nem fogom.
Van, aki nem ennyire erős.
Az, hogy egy fotó erejéig felültetik, felállítják... Hát értelme nem sok van, de belefér néha.
Én inkább azt vettem észre, hogy siettetik az időt. Mert de klassz, hogy már ül, de klassz, hogy már áll. És de klassz, hogy már 1 éves...
Abban is lehet valami, hogy jobban elvan a gyerek, ha ül, mert többet lát a világból. következmények majd meg később fognak számítani.
A legnagyobb problémát abban látom, amikor terjesztik is a hülyeséget. akár ezen a fórumon is. Simán lemarják azt, aki kivárja mindennek a maga idejét, aki nem károsnak tartja a bébikompot.
Kedves 3-as! Nálatok azért más a helyzet. Nálunk az üléssel van ez a legkisebbemmel. A combizma feszes, ezért kellett ültetve nyújtani. De ezt gyógytornász írta elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!