Van még valaki hasonló helyzetben? Ti hogy bírjátok? (többi lent)
Igen, én is így, csak én ráadásul külföldön. :) Itt is kisváros külső részén. A megoldás nekünk a bicikli lesz gyereküléssel. Már van, csak le akarom cserélni, ha meglesz, fogunk járni úszásra és nagy játszóra is a fiammal. Bár ő már nagyobb, elmúlt 1 éves.
Valami megoldást kellene találnod, vagy busz, vagy bicikli, mert igen, könnyen meg lehet kattanni.
szia!
Megértelek, bár ilyen "kemény2 helyzetben nem vagyok. Viszont egy kis depit valóban ki lehet olvasni a soraidból. Valahogy otthon kellene akkor több dolgot kitalálni. Pl. vegyetek gumimedencét, azt ki lehet rakni nyáron, homokozót is lehet az udvaron kialakítani, ilyen kis "mini játszóteret". Jó, ezt a későbbiekre írom, mert hidd el, minél nagyobb lesz a baba, annál többet lesz fent és annál többet kell vele foglalkozni, ill. igényli majd. Amellett a férjedet rá kellene "venni, h néha napján menjetek be a városba, tudj "csavarogni", fejet levegőztetni kicsit.
Anyósod , anyukád se tudna segíteni 1-2.... napig? Nagyon jó lenne pedig.....Már azzal is sokkal előrébb vagyok, ha anyukám néha 1-2 napot meglátogat minket. (Ő nincs messze, de nagyon beteg a lába)
Én is így vagyok,csak nekem már 20 hónapos a lányom.Már nem tudok mit kitalálni.A sétálgatást már unjuk,mert senkit nem látn itt a faluban:(Hétvégente bemegyünk a városba,de akkor is csak elintézem a bevásrlást és jövünk haza:(
Merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!