Volt valaki hasonló helyzetben?
csak anyatejes a babám aki most 11 hetes,rám vár egy műtét amit altatásban fognak elvégezni és úgy tudom az után 3 napig nem lehet szoptatni és még nem tudom mennyi időt kell a műtét után a kórházban töltenem.:(
addig a kicsim lefejt tejet kapna,de utána visszaállhat még a szopira?Nem fog elutasítani?És lelkileg ez,hogy fogja vajon megviselni,mert én vagyok vele egész nap jóformán,én altatom,játszom vele stb.nálam nyugszik meg legtöbbször ha nyűgös és mostanában eléggé az ettől a frontos időtől.Én már most kivagyok ha csak belegondolok,hogy távol kell lennem tőle.:(
Kérem azokat akik voltak ilyen helyzetben írják meg náluk hogyan zajlottak le ezek a napok,szükségem lenne tapasztalatokra,esetleg tanácsra mit tehetnék,hogy mindkettőnk számára könnyebben átvészelhető legyen ez az időszak.És a tejem vajon nem fog elapadni,ha csak fejni fogom amíg az altatószer kiürül a szervezetemből?
köszi hogy írtál,hát igen ettől félek én is,hogy le fog csökkenni a tejem és nem tudom visszahozni,ráadásul,hogy már előre ezen stresszelek és ez sem jó.:(
Hogy viselte a babád azt az időt míg a kórházban voltál?
szia, én nem voltam hasonló helyzetben, de a kérdésedről ez jutott eszembe:
30ml-es, tudnak a babák pohárból inni,ezt erre találták ki, így nem zavarja össze a cumi, és fejnék fejnék fejnék, akkor is ha a csapba megy a gyógyszerek miatt. És még valami, tudom, h nem egyszerű, de ne stresszeld magad előre, h nem fog menni, ezzel ártasz a legtöbbet a tejednek és a baba is megérzi. Higgy benne, h menni fog!Ha nem kap 3 napig cici helyett cumisüveget, szerintem nem fog elutasítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!