9 hónapos a babám. Ma a doki kezdődő tüdőgyulladást állapított meg, injekciót kap. Valaki volt hasonló helyzetben? Gyors volt a felépülés? Mire figyeljek később hogy ne essen vissza?
én három évesen voltam tüdőgyulladásos, három hétig betegeskedtem, mire a doki rájött mi a bajom. azóta nem volt hasonló szerencsére..
a higiéniára ügyelj, mindig megfelelő öltözet(réteges, ne legyen melege, ne fázzon). orvost is megkérdezhetnéd :)
Barátnőm kislány is ilyen izzadékony volt, mint a te babád. Ő mindig kevésbé öltöztette fel, mint a másik gyermekét, illetve sokszor ellenőrizte, nincs-e megizzadva. Benyúl a hátához, a nyakát nézte, és ha nyirkos volt a baba ruhája, azonnal átöltöztette.
Boldog karácsonyt nektek is!
Mi kb.3 hete jöttünk haza tüdőgyulladással a kórházból.
A kisfiam akkor 5 hónapos volt.:(
Hamar gyógyult, szurit nem, gyógyszert kapott.
Antibiotikumot, köptetőt, szombaton mentünk, hétfőn jöttünk,
még kb.1 hét és meggyógyult.
Ha elkezd taknyos lenni én már figyelek ha hurutosan köhög, reked irány a kórház.Részemről tuti!!
Apropó, bátyó ősszel kezdte az ovit és mindent hazahoz:( mi így szedtük össze, náthával kezdődött és ez lett belőle, dokim péntek reggel nézte, másnap délelőtt már a röntgen kimutatta a kórházban, bevittem mert csúnyán köhögött.
A házi doki nem látta súlyosnak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!