Némi bátorítás, aki hasonló helyzetben van?
azt hiszem kisbabát várok, már van egy gyermekünk
védekezés mellett (pharmatexel sikeredett)
el vagyok kenődve, ugyanis elvetetni semmiképp nem akarjuk, viszont nem tudom mi lesz velünk, ugyanis 35 m2 es lakásban élünk összesen 1 nagy szobával..és hát most az anyagiak sem a legjobbak..én gyesen vagyok ,.férjem munkahelye soha nem stabil mindig félek hogy kirakják mert a főnök szemét..na mindegy..
itt most a lényeg hogy mit tegyek?
miből fogunk kijönni?
ti mit tennétek a helyemben?.
ráadásul még gyesen vagyok a első gyerkőccel, és szintén a gyes alatt születik a másik,
le kell mondanom ugye a gyest az elsővel,
hogy fogok én kijönni havi 50 ezerből?
az óvoda a nagynak ---ÁÁÁÁÁÁh.. nem tudom mi lesz
csak pár jó szót bátorítást kérek aki hasonló helyzetben van...
az 50 000 ugye úgy jön ki hogy
a második gyerkőcre kapom a gyes + családi= 37850
az elsőre meg ugye még jár a családi pótlék nagykoráig az meg ugye 12200 ft összesen így 50 000 a két gyerekre...
Azt mondják,hogy nagy család,nagy boldogság.
Szerény körülmènyek között is lehet boldogan élni,a két gyerkőc majd nagyon sok örömet fog okozni.
Mi is szerényen élünk kb 30ezer ft marad a családi kasszába,miután kifizettük a lakás hitelt és a rezsit.Nekünk is kb.3 hét múlva születik a gyerek.De nem vagyok elkeseredve,mert a gyerek majd mindenért kárpótól.
Szia...
Gratulálok szívből Neked!
Egy idősebb kedves Barátnőm mondta ezt :
"A jó Isten adott "nyulat" de adott mellé bokrot is"!!!
Hinned kell benne,hogy minden a helyére kerül..és úgy lesz!!!
Nem vagyok vallásos ,de a hitünket soha nem szabad elveszíteni...
Hasonló a szitu nálunk is azzal a különbséggel, hogy nem vagyok terhes...viszont ha véletlenül becsúszna a tesó nagyon örülnék neki!!!így direktbe próbálkozni viszont nem "merünk" még.
Ne aggódj, mindig van valahogy...
Gratulálok a kisbabádhoz, a férjem családjában azt mondják:
"Ahova az Isten bárányt adott, oda legelőt is ad!" ez annyira aranyos. Higgy benne és nem lesz gond!!! Sok sikert nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!