Van még valaki hasonló helyzetben? Ti hogy bírjátok? (többi lent)
Én sajnos tapasztalattal nem tudlak segíteni, én még csak most fogok faluba költözni a párommal és majd gyermeket vállalni, de már előre félek, ez a helyzet fog rám is várni. Rettentő pörgős életem volt eddig is, bár már egy ideje semmi másra nem vágyom csak gyermekre.
Én csak azt tudom javasolni, mozdulj ki nem csak fizikailag fejben, lelkileg is. Keress valami elfoglaltságot ami örömet okoz. Én hímezni szeretek, és élvezem ha alkothattam valami újat. A házi munka sajnos az ember nyakába szakad, de azt szokta anyukám mondani, senki nem fogja helyettem megcsinálni, néha ott lehet hagyni egy pár edényt mosatlanul is és a ruhát se kell mindet vasalni.
Remélem sikerül tovább lendülnöd, és ha már a poronty menni fog, jobban a nyakatokba tudjátok venni a falut-várost!
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Nemrég sikerült beszerezni egy esernyőre csukható babakocsit, és meg fogunk próbálkozni a városba való bebuszozással... De meg kell valljam, hogy nem vagyok jobban. A férjem nemigazán érti, hogy miért akadok ki olyan sokszor, de nem lehet hibáztatni, sosem élt egyedül. Szóval a lényeg, hogy buszozni fogunk, ugyanis valahogy meg kell írnom a szakdolgozatomat is, mert hogy még az is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!