Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nekem furcsa, ha nagyszül...

Csak nekem furcsa, ha nagyszülő nem megy be a kórházba, vagy nem hívják mikor megindul a szülés?

Figyelt kérdés
Nálunk jöttek,mire megérkezett,utána is mindennap jöttek,most 5 hónapos és heti kétszer biztos látják.Ha messze laknak érthető.
2012. dec. 5. 17:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kecskeméti vagyok, pesten szültem háromszor, nagyik tudták hogy indultunk pestre, utána már csak akkor szóltunk nekik, ha megvoltak a babák. Én vajúdás, előskészítés közben magammal voltam elfoglalva, nem azzal, hogy nekik vagy bárki másnak tudósítsak, hogy hogy állunk. Megértették, és drukkoltak- másnap jöttek látogatni. Pedig nekem példaértékűen jó a kapcsolatom anyukámmal és anyósomat is nagyon szeretem. De akkor ott nem kellettek volna- mondjuk el sem jöttek volna velem szülni, mert úgy voltak vele, hogy ez a mi dolgunk a férjemmel- ezzel én is egyetértek. :))

De kinek hogy esik jól. Ismerek olyan lányt, akinek szülei, tesói, párja szülei végig ottvoltak felváltva voltak a szülőszobán vele, sőt olyat is, akinek még a barátnői ismerősei is ott drukkoltak a szülőszoba előtt.... nekik biztos erre volt szükségük. :))

2012. dec. 5. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!