Miért kell feltölteni mindenkinek a gyerekeiről a fotókat, ahogy pucolják a csizmát, meg várják a Mikulást? Miért kell őket csillivilli ruhába öltöztetni és pózoltatni? Miért nem arról szól, hogy szépen meghitten csendben énekelünk otthon - kényelmes ruhában és nem tüll szoknyában!!! - és megéljük együtt a csodákat? Marad valami ezeknek a mai gyerekeknek, vagy csak az, hogy mindenképp tökéletes képet kell mutatnunk a külvilágnak a tökéletes kis életünkről?
én többek között azért sem posztolok a magánéletemről, mert nem akarom, hogy irigykedjenek. van pár ismerősöm, barátom (kb 8-10) akiknek bármikor el tudok küldeni cuki képeket (nem beállított) a gyerekről, mert tudom, hogy nekik tetszik és szívből örülnek az én boldogságomnak. de amúgy tökre egyet értek a 25ös válaszoddal, hogy idegenek azért sajnálnak valakit, mert a facebook/insta szerint nincs életük. hát én meg őket sajnálom ezért a felfogásért :D
2020. dec. 6. 20:27
32/49 anonim válasza:
"A büszkeség az amikor azt érzem, hogy elértem valamit, amire a többiek is vágynak."
Függetlenül a témától, nekem tök mást jelent a büszkeség. A munkámban elért sikereimre is büszke vagyok, de nem hiszem, hogy mindenki arra vágyna amit csinálok..
2020. dec. 6. 20:57
33/49 anonim válasza:
Hát és nem érzed azt hogy más is szeretne ilyen sikeres lenni a munkájában?
Persze nem sokat tudok a büszkeségrol, szerintem életemben nem éreztem még :) csak mikor mások mondják, akkor ezt érzem ki belőle.
2020. dec. 6. 21:14
34/49 anonim válasza:
Én kérek elnézést, de anyukaként, nem megosztogatós anyukaként is, minden irigység nélkül mondom továbbra is azt, hogy törődj a saját dolgoddal. Sem beleszólásod nincs, hogy más hogyan él, mit csinál, sem erkölcsi alapod mást elítélni. Én meg a te fajtádtól is ugyanúgy sikítófrászt kapok, mint azoktól az anyukáktól, akik a szros pelust is megosztják.
2020. dec. 6. 21:42
35/49 anonim válasza:
#33 Fordítva ülsz a lovon.
A büszkeségemet valami kapcsán nem az generálja, hogy más mire vágyik. Én szeretnék valamit, én nézek szembe a kihívással, én küzdök egy célért és ha sikeresen elértem, akkor örülök neki és büszke vagyok rá. Lehet ez munka, család, hobbi, akármi.
Az ég világon semmi köze ehhez más emberek vágya, belső motivációja.
2020. dec. 6. 23:53
36/49 anonim válasza:
Facebook van olyan gomb hogy hogy nem szeretnéd látni az illető posztjait.probléma megoldva ,én szoktam képeket felteni de nem csak gyerekröl ,van hogy napfelkelte fotóztam és felraktam Facebookra,anyira szép és különleges volt de van hogy szarvas csoportot fotóztam le azt tetem fel,vagy hasonlókat ami ép tetszett és szép volt,de rakok fel lányomrol is képet,de én beállítottam hogy kik láthatják képeket,csak egy szük baráti kör akiket érdekel tényleg vagy akikröl tudom hogy nem utálkoznak .
2020. dec. 7. 07:17
37/49 anonim válasza:
Törődj a dolgoddal. Nincs bennem semmi megfelelési kényszer. Ha ennyire zavar állítsd le a követésüket.
2020. dec. 7. 08:49
38/49 A kérdező kommentje:
Már leállítottam őket köszi. Az én fajtám már csak ilyen :D
2020. dec. 7. 10:14
39/49 anonim válasza:
Akkor nem lesz min problémáznod hála az égnek.
2020. dec. 7. 11:07
40/49 anonim válasza:
Látod, látod, a sajátodban a gerendát se. Nem lenne okod pukkadozni, ha alapból a saját dolgoddal törődtél volna. Te is az a fajta vagy, aki összeáll falkába a hasonszőrű rosszindulatú anyukákkal, aztán együtt savazza azt, aki máshogy csinál valamit? Unatkozol, mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!