Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?
"1)Nem ráz annyira
2)Nagyobb helye van benne a babának
3)Több funkciós
4)Könyebben levehető a huzata
5)Könnyebb
6)Több kiegészítő van hozzá
7)Több színben lehet kapni,így tuti,hogy
találsz olyat ami illik hozzád
8)Több benne az a hely,ahová tudsz pakolni"
...Mint??? Mi az összehasonlítás alapja? Próbáltál olcsóbbat? És most nem "húszezres" babakocsira gondolok, hanem mondjuk egy 250 ezresre.
Igen próbáltam másikat.
Mielőtt babakocsit vettünk,kipróbáltam a bátyámék 260.000-es kocsiját.
Nem volt rossz,de éreztem,hogy ez nem az igazi.
Mikor elmentünk a boltba,kipróbáltam egy
450.000 forintosat,teljesen más volt,sokkal
jobb érzés volt tolni.
Nem csak 20ezres meg 500ezres babakocsi létezik. Nagyon a két végletet nézitek. Igenis vannak nagyon szuper kocsik 100-200 között!
Mi is megtehettük volna, hogy megvegyünk egy méreg drága babakocsit, de sokkal több eszünk van annál. Gyögyörűt és minőségit vettünk 150ezerért. 10 hónapos a lányom és a gyönyörű babakocsi a sarokban áll, mert nem hajlandó benne ülni. Kb mintha vadi új lenne, annyit használtuk.
Senki nem irigykedik, csak reálisan látjuk a dolgokat. Az ember sokmindent megvesz a gyerekének kezdő szülőként, aztán közben rájön, hogy nagyon felesleges, mert mindet nagyon rövid ideig használ. Nekünk a pincében már tele van egy szoba csak a 10 hós lányom felesleges, kinőtt, alig használt cuccaival. Rengeteg pénzt elköltöttem rá, mert úgy éreztem, hogy mindenből a legjobb, meg a legtöbb kell. Utólag már rájöttem, hogy a fele cucc felesleges volt.
De nyilván a kérdező férje reálisan látja a dolgokat, tudja, hogy rájuk is ez a sors vár, hogy egy év múlva majd tele lesz a padlás a drága felesleges holmikkal. Azt meg senki ne mondja nekem, hogy akármennyi pénze van valakinek, örömmel nézegetné a szinte vadi új 500ezres babakocsit a padláson letakarva a sarokban, amint "várja" a kistesót.
De ha annyira hiper-szuper az a kocsi, akkor gyerünk, győzd meg a férjed!
"Ha van olyan babakocsi, aminek az összsúlya a gyerekkel együtt max. 5 kiló (XD), hogy könnyebben felvigyem a lépcsőn, vagy sőt, fel tud menni magától, hogy ne nekem kelljen cipelni, automatikusan lehet benne rezgést beállítani, hogy még tolni se kelljen a gyereket, van benne klíma/fűtés, esetleg babamozi, zenelejátszó, napfénytető és/vagy sötétített üveg, cumisüveg melegen-tartó fakk, akkor lehet, hogy megéri megvenni ennyiért"
Van ilyen, csak úgy hívják szemèlygèpjármű!!!! 😂
Legalábbis ennyi pènzèrt màr ne csak könnyű legyen, ès könnyen összecsukható, hanem minimum utazhassak benne èn is!
Még mindig nem értem,miért baj az,ha valaki
kiad ennyit egy babakocsiért??!!
Nekünk nem baj, de mint látod a férjnek az!
És normális érveket még mindig nem tudott senki írni, hogy mitől is olyan nagyon jó, mi kerül ennyibe, ha nem a név?
Mert azokat a nevetséges dolgokat, amiket az egyik válaszoló leírt, ugyan úgy tudja egy 200ezres is!
Nekem nem baj, ha ki akaja vágni az ablakon a pènzèt, ám tegye!
De gondolom először a fèrje pènzèt próbálta meg kidobni, csak az beintett, neki meg nincs ablakon kidobni való pènze!
☺️
Miért lenne kidobott pénz?
Először az én férjem se akart belemenni,
hogy ennyiért vegyünk babakocsit,szerinte
is felesleges ennyit kiadni egy kocsiért.
Végül sikerükt rávennem!
Imádja a jelenlegi babakocsinkat,mára bevallotta,hogy szerinte is megérte az árát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!