Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/249 anonim ***** válasza:
74%

"1)Nem ráz annyira

2)Nagyobb helye van benne a babának

3)Több funkciós

4)Könyebben levehető a huzata

5)Könnyebb

6)Több kiegészítő van hozzá

7)Több színben lehet kapni,így tuti,hogy

találsz olyat ami illik hozzád

8)Több benne az a hely,ahová tudsz pakolni"

...Mint??? Mi az összehasonlítás alapja? Próbáltál olcsóbbat? És most nem "húszezres" babakocsira gondolok, hanem mondjuk egy 250 ezresre.

2017. aug. 10. 16:44
 72/249 anonim ***** válasza:
15%

Igen próbáltam másikat.

Mielőtt babakocsit vettünk,kipróbáltam a bátyámék 260.000-es kocsiját.

Nem volt rossz,de éreztem,hogy ez nem az igazi.

Mikor elmentünk a boltba,kipróbáltam egy

450.000 forintosat,teljesen más volt,sokkal

jobb érzés volt tolni.

2017. aug. 10. 16:46
 73/249 anonim ***** válasza:
0%
69-es szándékosan írtam úgy, ahogy írtam, szóval kár volt javítani ;)
2017. aug. 10. 16:52
 74/249 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező,beszéltél már a férjeddel? :)
2017. aug. 10. 16:58
 75/249 anonim ***** válasza:
88%

Nem csak 20ezres meg 500ezres babakocsi létezik. Nagyon a két végletet nézitek. Igenis vannak nagyon szuper kocsik 100-200 között!

Mi is megtehettük volna, hogy megvegyünk egy méreg drága babakocsit, de sokkal több eszünk van annál. Gyögyörűt és minőségit vettünk 150ezerért. 10 hónapos a lányom és a gyönyörű babakocsi a sarokban áll, mert nem hajlandó benne ülni. Kb mintha vadi új lenne, annyit használtuk.

Senki nem irigykedik, csak reálisan látjuk a dolgokat. Az ember sokmindent megvesz a gyerekének kezdő szülőként, aztán közben rájön, hogy nagyon felesleges, mert mindet nagyon rövid ideig használ. Nekünk a pincében már tele van egy szoba csak a 10 hós lányom felesleges, kinőtt, alig használt cuccaival. Rengeteg pénzt elköltöttem rá, mert úgy éreztem, hogy mindenből a legjobb, meg a legtöbb kell. Utólag már rájöttem, hogy a fele cucc felesleges volt.

De nyilván a kérdező férje reálisan látja a dolgokat, tudja, hogy rájuk is ez a sors vár, hogy egy év múlva majd tele lesz a padlás a drága felesleges holmikkal. Azt meg senki ne mondja nekem, hogy akármennyi pénze van valakinek, örömmel nézegetné a szinte vadi új 500ezres babakocsit a padláson letakarva a sarokban, amint "várja" a kistesót.

De ha annyira hiper-szuper az a kocsi, akkor gyerünk, győzd meg a férjed!

2017. aug. 10. 17:08
 76/249 anonim ***** válasza:
83%

"Ha van olyan babakocsi, aminek az összsúlya a gyerekkel együtt max. 5 kiló (XD), hogy könnyebben felvigyem a lépcsőn, vagy sőt, fel tud menni magától, hogy ne nekem kelljen cipelni, automatikusan lehet benne rezgést beállítani, hogy még tolni se kelljen a gyereket, van benne klíma/fűtés, esetleg babamozi, zenelejátszó, napfénytető és/vagy sötétített üveg, cumisüveg melegen-tartó fakk, akkor lehet, hogy megéri megvenni ennyiért"

Van ilyen, csak úgy hívják szemèlygèpjármű!!!! 😂

Legalábbis ennyi pènzèrt màr ne csak könnyű legyen, ès könnyen összecsukható, hanem minimum utazhassak benne èn is!

2017. aug. 10. 17:11
 77/249 anonim ***** válasza:
17%

Még mindig nem értem,miért baj az,ha valaki

kiad ennyit egy babakocsiért??!!

2017. aug. 10. 17:18
 78/249 anonim ***** válasza:
89%

Nekünk nem baj, de mint látod a férjnek az!

És normális érveket még mindig nem tudott senki írni, hogy mitől is olyan nagyon jó, mi kerül ennyibe, ha nem a név?

Mert azokat a nevetséges dolgokat, amiket az egyik válaszoló leírt, ugyan úgy tudja egy 200ezres is!

2017. aug. 10. 17:23
 79/249 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nem baj, ha ki akaja vágni az ablakon a pènzèt, ám tegye!

De gondolom először a fèrje pènzèt próbálta meg kidobni, csak az beintett, neki meg nincs ablakon kidobni való pènze!

☺️

2017. aug. 10. 17:26
 80/249 anonim ***** válasza:
17%

Miért lenne kidobott pénz?

Először az én férjem se akart belemenni,

hogy ennyiért vegyünk babakocsit,szerinte

is felesleges ennyit kiadni egy kocsiért.

Végül sikerükt rávennem!

Imádja a jelenlegi babakocsinkat,mára bevallotta,hogy szerinte is megérte az árát!

2017. aug. 10. 17:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!