Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/249 anonim ***** válasza:
92%

Való igaz, hogy ha meg se kottyanna ennyi pénz, akkor a férjedet sem zavarná. De valószínűleg azért ezt már megéreznétek, ez esetben felesleges nagyzolni.

Szomorú, hogy nem érted miért ostoba dolog a lombikot egy lapon említeni a babakocsival.

Szerencsére nem vagyok súlyos beteg, így nem kell milliókat költenem gyógykezelésre, akkor elmegyek nyaralni Hawaiira 5 hétre. Kb. ilyen a hasonlatod.

2017. aug. 10. 11:01
 42/249 anonim ***** válasza:
87%

Atya ég a lombikot meg a babakocsit hogy vagy képes egy mondatban említeni??! Erre szavak nincsenek komolyan..:(

Amúgy le vagyok maradva...most már a Zara is gagyi sz@r? :D De égő nekem...

2017. aug. 10. 11:27
 43/249 anonim ***** válasza:
83%
Tudod mit? Hogyha szerinted minden gagyi silány xar, ami nem a kategória legdrágább terméke, akkor vedd meg b.meg, és ne a férjedtől kunyerálj pénzt rá, és ne itt nyavajogni. Ennyi.
2017. aug. 10. 12:43
 44/249 anonim ***** válasza:
10%

Én is megvenném,mivel az ilyen kocsik tuti nem mennek szét 1-2 év után.

Ráadásul,mint ahogy írtad,majd a kistesónak is jó lesz. :)

A férjem tudta nélkül nem venném meg.

Beszélj vele,szerintem ha elmondod,hogy ez jobb a babának,nem rázza annyira stb. egy idő után bele fog menni. ;)

Nekünk is kb. ilyen árban lévő kocsink van,a fiunk 2 éves koráig használta,most pedig a 3 hónapos tesóé lett. :)

Szeretnénk majd még egy 3.babát is,így ő is tudná ezt a kocsit használni.

Nekünk megérte. :)

2017. aug. 10. 12:54
 45/249 anonim ***** válasza:
7%

Emberek,attól,hogy valaki megengedheti magának,hogy ennyiért vegyen babakocsit miért kell letámadni?!

És miért lenne kamu?

Azért,mert neked nincs ennyi "felesleges"

pénzed?!

Elég szomorú,hogy ha valakinek jobban megy az átlagnál,már azonnal ráugranak...

2017. aug. 10. 12:59
 46/249 anonim ***** válasza:
89%
A férjed értelmesnek tűnik, hallgass rá.
2017. aug. 10. 13:19
 47/249 anonim ***** válasza:
83%
#45, egyáltalán nem azzal van a baj, hogy mennyibe kerül a babakocsi. Hanem azzal, hogy a férjnek is van beleszólása. Plusz a lombikhoz hasonlítani egy babakocsi vásárlást szimpla baromságra vall.
2017. aug. 10. 13:20
 48/249 anonim ***** válasza:
88%

Mi megtehettük volna h megvegyük, nem tottyant volna meg anyagilag. De minek?

Megnézted a paraméterei? Biztos megéri a dupláját,3xosát mint egy középkategóriás kocsi?

Szerintem is csak nagyzolni akarsz vele.

Meg mi az h a sajátodból? Nem közös a bevételetek és kiadásotok?

Egyébként te mit szólnál ha a férjed csak azért venne 500e ért egy nyakkendőt mert az menőbb mint a 150ezres.

Ez csak egy babakocsi..... a gyerek az első évben napi max 4órát lesz benne ( már ha hajlando egyáltalán megmaradni benne)

A férjed jól látja. Ez csak pénz pazarlás

2017. aug. 10. 13:21
 49/249 anonim ***** válasza:
89%
hat bakker...te kerdezted ...akkor most miert vered a ppopikadat ha valaszolunk? a huszonezres gagyik is ugyanugy birjak evekig kepzeld el... bar ketlem hogy eltudod .az meg hogy egy babakocsit egy lpon emlegetsz a lombikkal ami nagyon sok embernek az egyetlen utja annak hogy szulove valjanak teged minosit. ebbol latszik hogy nagyon nagyon buta vagy. bocsika...
2017. aug. 10. 13:28
 50/249 anonim ***** válasza:
6%

Már leírta az elején, hogy nekik ez nem okozna gondot anyagilag. Akkor miért a saját pénztárcátokra szabva válaszoltok? Nyilván olyan embernek, akinek napi 1000 Ft a bevétele annak a ti babakocsitok egy nagy pénzkidobás és arra mondaná, hogy minek ennyiért. Nem értem, hogy miért nem tudjátok elfogadni, hogy van az a jövedelem, ahol ez nem horrorár illetve nem megfizethetetlen. Ha majd sikerül ezt a kérdést úgy értelmezni, hogy nem ti vagytok a főszereplők, akkor kellene válaszolni.

Lehet hogy a lombikkal kapcsolatban rosszul fogalmazott a kérdező, de érthető, hogy mire gondol. Valóban, nekik szerencsére arra nem kellett költeniük. De itt sok anya van, akinek nem kellett tápszerre költenie, mert tudott szoptatni, nem kellett szemorvosra költenie mert a gyereke szeme ép, nem kellett gyógyszerekre költenie, mert a baba egészségesen született. Ezer mást fel lehetne hozni, amit NEKTEK sem kellett kifizetni, tőletek független okokból és költöttetek olyanokra, amikre nem kellett volna feltétlenül a saját akaratotokból. Neki nem kellett költeni lombiakra tőlük független okokból és ő akar költeni (mivel megvan az anyagi háttere, tehát nem a kaja helyett venné) a saját akaratából. Innentől kezdve a kérdés nem az, hogy ő miért akar ilyen áron venni, hanem HOGYAN OLDJA MEG A HELYZETET MIVEL A FÉRJE NEM AKARJA A KOCSIT, Ő MEG IGEN...

2017. aug. 10. 14:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!