Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?
Semmi mást nem fizetsz meg, csak a márkanevet. Felesleges pénzkidobás.
Azon jót mosolyogtam, hogy nem ráz. Mi direkt a murvás, köves részeken toljuk a gyereket, mert minél jobban ráz, annál gyorsabban bealszik. Imádja. :)
Jól megszívtuk volna egy ilyen babakocsival. :)
Tényleg elmebeteg dolog ennyit költeni rá ha nem vagy extrahiperszupermilliomos akinél még a wc ülőke is aranyból van
(Mondom ezt úgy, hogy én a fél évesemnek vettem 110ezreset úgy, hogy csak gyest és 2 csp-ot kapok és 98% hogy több gyerekünk nem is lesz..)
Felesleges ilyen drága babakocsit venni. Úgyis az a cél, hogy minél kevesebbet legyen benne. Amint járni tud, a babakocsi szinte felesleges. A mi gyerkőcünk jól is bírja a strapát:) Óvónő ismerőstől meg olyat is hallok, hogy oviba is babakocsival viszik a 3-4 éves gyermeket:O
Oké, hogy lesz kistesó, de ennyi pénzből rengeteg mást vehetnétek, nyaralhatnátok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!