Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/249 anonim válasza:
93%
Biztos hogy nem adnék ki annyit egy babakocsiért. A lombik meg a babakocsi pont ugyanaz a kategória...
2017. aug. 10. 00:22
 2/249 anonim ***** válasza:
9%
Sajnos én rá tudom kötni magam ilyen dolgokra, szóval nem hiszem, hogy engednék belőle :)
2017. aug. 10. 00:23
 3/249 anonim ***** válasza:
90%

Semmi mást nem fizetsz meg, csak a márkanevet. Felesleges pénzkidobás.

Azon jót mosolyogtam, hogy nem ráz. Mi direkt a murvás, köves részeken toljuk a gyereket, mert minél jobban ráz, annál gyorsabban bealszik. Imádja. :)

Jól megszívtuk volna egy ilyen babakocsival. :)

2017. aug. 10. 00:25
 4/249 anonim ***** válasza:
82%

Tényleg elmebeteg dolog ennyit költeni rá ha nem vagy extrahiperszupermilliomos akinél még a wc ülőke is aranyból van

(Mondom ezt úgy, hogy én a fél évesemnek vettem 110ezreset úgy, hogy csak gyest és 2 csp-ot kapok és 98% hogy több gyerekünk nem is lesz..)

2017. aug. 10. 00:25
 5/249 anonim ***** válasza:
9%
Én megértelek, ezeken az utakon ha agyrázkódást nem is, agyrázódást tuti kapna a gyerek, szóval szerintem is fontos.
2017. aug. 10. 00:28
 6/249 anonim ***** válasza:
92%
Leszállnék a földre s kinéznék egyet normális áron. :)
2017. aug. 10. 00:36
 7/249 anonim ***** válasza:
86%

Felesleges ilyen drága babakocsit venni. Úgyis az a cél, hogy minél kevesebbet legyen benne. Amint járni tud, a babakocsi szinte felesleges. A mi gyerkőcünk jól is bírja a strapát:) Óvónő ismerőstől meg olyat is hallok, hogy oviba is babakocsival viszik a 3-4 éves gyermeket:O

Oké, hogy lesz kistesó, de ennyi pénzből rengeteg mást vehetnétek, nyaralhatnátok, stb.

2017. aug. 10. 00:37
 8/249 anonim ***** válasza:
87%
Vedd meg, ne legyél kisstílű szarrágó fukar. Vagy inkább már egy Porschét vegyél rögtön.
2017. aug. 10. 00:38
 9/249 anonim ***** válasza:
25%
Megvenném a saját pénzemből és pont lesz*rnám a véleményét.
2017. aug. 10. 00:38
 10/249 anonim ***** válasza:
91%
Miért is "szarnád" le előző a véleményét?. Mert a férjed? A leendő gyereked apja? A jövőbeli társad?
2017. aug. 10. 00:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!