Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/249 anonim ***** válasza:
22%

89

Èn nem írtam ilyet, amit most idehallucinàlsz!

2017. aug. 10. 18:11
 92/249 anonim ***** válasza:
11%

#89:

Az egy másik kategória.

Képzeld nekünk is Audink van,nem hitelre vettük és nem is céges autó.

2017. aug. 10. 18:14
 93/249 anonim ***** válasza:
23%

Egyébként,lehet hogy valaki gazdag,de nem számít neki,hogy milyen autója van,mivel csak azért kell neki kocsi,hogy A-ból B-be

eljusson és inkább másra költi a pénzét.

Azt akartad,hogy majd mindenki ossza a véleményed,hogy hű mennyire igazad van,de nem sikerült. :D

2017. aug. 10. 18:16
 94/249 anonim ***** válasza:
78%
Mivel foglalkoztok amúgy? Őszintén érdekelne, hogy miből lehet ma akár itthon, akár külföldön jóval az átlag felett keresni!?
2017. aug. 10. 18:29
 95/249 anonim ***** válasza:
79%
#93 felőlem ne hidd el :D attól még igazam van, a saját szememmel látom, hogy a leggazdagabb ismerősök kommersz autókkal jarnak. Mondjuk az is igaz, hogy diplomás, tanult emberek... gondolom ti nem, ezt kompenzáljátok audival meg félmilliós babakocsival.
2017. aug. 10. 18:38
 96/249 anonim ***** válasza:
84%

Állandóan azt írod, hogy szeretnéd, hogy majd a gyerekeid is olyan színvonalon éljenek mint ti. Áruld már el kérlek, hogy ennek miköze van ahoz, hogy milyen babakocsija van?

Mitől lesz a te gyereked különb, mint az enyèm, aki "csak" 200ezres "gagyi" babakocsiban fekszik, mint a tied, aki majd' fèlmilliósba?

Hogy alapozod meg ezzel a jövőjét? Nem értem, hogy a kettőnek miköze egymáshoz! Raktad volna el neki azt a pénzt, az kezdetnek jó, de az a gyerek semmit nem érzékel abból, hogy ő most ilyen-olyan babakocsiban fekszik.

Mert még mindig nem tudtál értelmes indokot írni, higy mi kerül annyiba azon a babakocsin!

2017. aug. 10. 18:52
 97/249 anonim ***** válasza:
6%

#94:

Én közgazdász vagyok,a férjem pedig egy informatikai cég vezetője.

#96:

Az,hogy a gyerekemnek milyen jövője lesz,

nem a babakocsival összeköthető.

Azt ahhoz írtam,hogy nem szeretném,ha egyszer majd ő is ugyanugy itt irigykedne majd mint most ti.

És elhiheted,hogy raktunk félre nekik bőven.

2017. aug. 10. 19:04
 98/249 anonim ***** válasza:
88%

Ennek közös döntésnek kellene lennie, én megértem a férjedet.

Nekem sajnos nagyon sznob keresztszüleim vannak, a megkérdezésünk nélkül vettek a babánknak egy 1700 eurós babakocsit, amikor még csak 21 hetes terhes voltam. 1 hónap után nyikorgott, reklamáltunk, megjavították, 3 héttel később újra nyikorgott, megint reklamáltunk, de vissazküldték azzal az üzenettel, hogy olajozáson kívül semmit nem tudnak vele csinálni. A hajam téptem, végül vettünk egy gyönyörű, 350 eurós kocsit. Nagy, felfújható kerekei vannak, 85 cm a mózes belső mérete, könnyű váza van, egy mozdulattal összecsukható, könnyen tisztítható, óriási rakodótere van, jó rugózású, több szellőző van a kupoláján. Imádjuk, már a második gyerek használka, de még egyszer sem nyikorgott. Az 1700 eurós kocsit visszaadtuk a keresztszüleimnek, persze, volt sértődés, de nem érdekel, sznoboskodjanak a saját gyerekükkel.

Szóval egyáltalán nem biztos, hogy többet ér a drága kocsi, a férjed reálisabban látja a dolgokat.

2017. aug. 10. 20:47
 99/249 anonim ***** válasza:
0%

Ne szórakozzatok már,hogy azért lettem lepontozva,mert nem sajnálok majd' félmilliót kiadni egy babakocsira??!!

Szánalmas az az irigykedés,ami itt megy...

2017. aug. 11. 08:56
 100/249 anonim ***** válasza:
85%

Istenem fejezzétek már be ezt az ostoba vitát. Utolsó, szépen megy a kettősmérce. Ha nektek nem mindenre az lenne a választok, hogy IRIGYSÉG, akkor lehet nem lennétek lepontozva. Te azt akarod, hogy más értse meg, hogy van aki nem sajnál ennyit egy babakocsira. Na neked meg azt kéne megérteni hogy más meg sajnálja még akkor is ha VAN RÁ pénz, mert ő lehet másra akar nagyobb összeget költeni. Tudod kinek mi a prioritás...Ez kb ennyi...Komolyan közröhely kategória hogy ebből vita alakul ki, és már nem is először.

Anyukák képesek egymásnak esni, az miatt hogy ki milyen kocsit tol, fujj sznob vagy, nem mert te meg irigy és csóró.

Hát gratulálok.

2017. aug. 11. 09:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!