Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/249 anonim ***** válasza:
6%

#119:

Egy új építésű lakóparkban lakunk és amerre sétálni szoktunk még nincs betonút,hanem

csak köves van felszorva ráadásul dombos

környék.Bár a babakocsi nem ráz,egy nagyobb

kövön dnyhén oldalra billen.

És nem,nem vagyok elkényeztetve.

Én is ugyanugy dolgozom,mint a férjem.

2017. aug. 11. 12:08
 122/249 anonim ***** válasza:
0%

70%-os:

Képzeld,a gyerekkel is szoktam foglalkozni,

de itt a nővérem így ő foglalkozik a nagyobbik fiammal,a kicsi pedig alszik.

És igen,tudom,hogy az lesz a nevelésem

eredménye,amit leírtál.

Szeretném/szeretnénk a férjemmel,ha így is lenne.

2017. aug. 11. 12:11
 123/249 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez szuper, más meg olyan helyen lakik ahol minden le van aszfaltozva, nem kell tömegközlekednie, liftben cipelenie semmit meg stb stb...Na ez kb a legideálisabb helyzet, és nekik pont megfelelhet egy olcsóbb darab is.

Látod, erről van szó nem többről. Neked okod van a legdrágább kocsit megvenni, neki nincs oka. Ezzel kb túl is lendülhetünk ezen a "világmegváltó" problémán.

Kereshetsz mást amiért lehet rád irigykedni :) Sok sikert hozzá.

Más is dolgozik annyit mint a férje, ezzel nem sok újat mondtál.

2017. aug. 11. 12:12
 124/249 anonim ***** válasza:
83%

És igen,tudom,hogy az lesz a nevelésem

eredménye,amit leírtál.

Szeretném/szeretnénk a férjemmel,ha így is lenne.

Ezt egy percig sem vontam kétségbe ;)

2017. aug. 11. 12:13
 125/249 anonim ***** válasza:
86%
Hagyjatok ...az ilyeneknek ugy sincs eleg agyuk hogy felfogjak hogy nem irigyek vagyunk hanem logikusan gondolkodunk. honnan is tudna azt hogy az olcsobb dolgok is vannak olyan jok mint felmilliosak? szerintem meg bugyija sincs olyan ami 20ezertol olcsobb :-D az meg hogy kozgazdasz vagy ki mi ...hat oszinten lesz.rom. nekem is van diplomam es tudom hogy az semmit nem.jelent egyes embereknel .lattam hogy a se.ghulye is ugyanugy megszerezheti :-D szoval...ez van :-D vegyetek babakocsit...egeszsegetekre
2017. aug. 11. 12:18
 126/249 anonim ***** válasza:
16%

#123:

A babakocsit 3 éve vettük és mindössze 2

hónapja lakunk ott,ahol leírtam!

Előtte nálunk is volt beton,fel nem kellett vinnem a lépcsőn,mivel volt lift.

És honnan tudod mennyit dolgozik a férjem?!

2017. aug. 11. 12:19
 127/249 anonim ***** válasza:
11%

Én írtam korábban a kérdezővel és a egy másik kommentelővel egyet.

Miért is érdekes, hogy mit dolgozunk? A te szemedben úgysem lenne értékes, mivel még a diplomás munkák sem azok. Annyit elárulok, hogy egy kb 40000 városban lakunk és a férjem pozíciója olyan, amit csak egy személy tölthet be (nem polgármester), de negatív a lecsengés a foglalkozásának a nevének, szóval nem mondom el. Én pedig a testemből élek :D Különféle órákat tartok olyanoknak akik szeretnek mozogni.

Szóval van olyan munka, ami mellett nem rokkanunk bele egy ilyen összegbe.

Szerintem hagyjuk ezt a jó meg nem jó minőséges dolgot. Mi van akkor, ha a KÉRDEZŐNEK ez a vágya? Mi van, ha a gyereknek tényleg mindegy, hogy 300 vagy 500 ezer fontos a kocsi, de a kérdezőnek nem? Akkor nem veheti meg maguknak? Én is adok simán többet egy cipőért az a modell más színű, mint az olcsóbb variáció.

2017. aug. 11. 12:21
 128/249 anonim ***** válasza:
11%

#125:

Pedig elhiheted,hogy a diploma igen is sokat számít!

Ha nem beszélnék angolul felsőfokon,németül pedig középfokon és nem lenne két diplomám valószínüleg nem ott dolgoznék ahol és valószínüleg nem annyiért amennyiért.

2017. aug. 11. 12:22
 129/249 anonim ***** válasza:
78%

"És honnan tudod mennyit dolgozik a férjem?!"

Mikor a saját anyanyelv sem megy :))

Azt írtam hogy más is dolgozik annyit mint a SAJÁT férje...A te férjed munka idejéről egy szót nem szóltam...Fuu de buta vagy atya ég..

2017. aug. 11. 12:24
 130/249 anonim ***** válasza:
85%

"Szerintem hagyjuk ezt a jó meg nem jó minőséges dolgot. Mi van akkor, ha a KÉRDEZŐNEK ez a vágya? Mi van, ha a gyereknek tényleg mindegy, hogy 300 vagy 500 ezer fontos a kocsi, de a kérdezőnek nem? Akkor nem veheti meg maguknak? Én is adok simán többet egy cipőért az a modell más színű, mint az olcsóbb variáció.

"

Ezzel az ég világon semmi bak, de komolyan. De mikor másokra erőlteti a SAJÁT VÉLEMÉNYÉT ÉS VÁGYÁT, na azzal van. Ez két külön dolog.

És nem nem számít a diploma. Van egy műveltsége egy bizonyos témában amivel a munkáját ellátja. Ez ennyi.

Attól még lehet sík hülye. Mondom ezt úgy hogy nekem is van és nem keresek vele rosszul.

Az angol tudás is nem igen tudom hogy jön ide mikor babakocsik hasznosságáról, meg pénz költekezésről van szó. Még ha műszaki szakértő lenne, de az sem ....ne vágjunk fel azzal ami nem tartozik a tárgyhoz, inkább ne.

2017. aug. 11. 12:28
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!