Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/249 anonim ***** válasza:
85%
#127 azta, hogy ti mekkora emberek vagytok :OO tényleg, marhára irigyek vagyunk a férjedre is, aki olyan értékteremtő munkát végez, hogy még te is szégyelled, na meg rád is aki sportedzéseket tart, bárcsak mi is ekkora nagy emberek lehetnénk.
2017. aug. 11. 12:35
 132/249 anonim ***** válasza:
84%

Oké, hogy a kérdezőnek ez a vágya, de ha egyszer a férj azt mondta, hogy felejtse el, és még észérveket is mondott, akkor mi van? Nekem is elég sok vágyam van, de ha a férjem azt mondja, hogy nem, mert hülyeség, akkor próbálom én is reálisan átgondolni a dolgokat, hogy tényleg kell e, tényleg szülségem van e rá ès sokszor rájövök, hogy igaza van.

Kérdező, azt mondod van saját pénzed, akkor vedd meg!!

Ha neked nem számít a férjed véleménye, a saját gyerekével kapcsolatban, akkor mi a kérdés?

Itt nem a félmilliós babakocsi verte ki a biztosítékot, (legalábbis nálam nem) mert ő dolga, hogy mire költi azt a pénzt, meg hogy szegül ellen a férjének, hanem az, hogy a lombikhoz hasonlított egy babakocsit! Nagyon ostoba emberre vall egy ilyen kijelentés.

2017. aug. 11. 12:41
 133/249 anonim ***** válasza:
85%
Azért az is tök jó 55%-os hogy még le is írod, hogy mikor a babakocsit vettétek volt jó út, meg ház, meg körülmények ami mellett nem lett volna indokolt az a nagy védelmet nyújtó kocsi, amiről egyel korábbi hsz-edben regéltél..Akkor ismét kérdem miért is kellett az a nagy védelem? :D Mert ugye mindent a baba biztonságáért...de aztán kiderült hogy a lehető legpöpecebb helyen laktatok, és semmi gond nem volt. :D :D Ezen már csak röhögni lehet komolyan...egyik szavaddal a másikat. Vagy mégis volt pár meteor eső ami ellen csak a fél milliós babakocsi véd, csak nem írtad le? :D
2017. aug. 11. 12:43
 134/249 anonim ***** válasza:
26%
De ráèrtek itt bszódni! Ti nem is ebèdeltetek???
2017. aug. 11. 12:46
 135/249 anonim ***** válasza:
6%

Szóval én ne húzzam le az olcsóbb babakocsit, de te kritizálhatod az én és a férjem munkáját? Hát ne haragudj, de ez borzasztóan gyerekes volt :D

És csak, hogy tudd, diplomások vagyunk, és szerintem sem számít sok esetben, de azért ez mégsem lehet hátrány senkinek a megítélésében. Az meg, hogy én nem a diplomámmal keresem a pénzem, az azért van, mert kb az 5-6-szorosát kapom így. Mindenki igyekszik úgy dolgozni, hogy a lehetőségeihez képest a legtöbbet keressen, bocsánat ha a te szemedben nem megfelelő az én munkám, az én szememben meg a te babakocsid :P De csak hogy tudd, amikor ilyen dolgokat vehetek senki sem azt kérdezi, hogy honnan van a pénz (például a férjemé, ha már ugye szégyellem)...

2017. aug. 11. 13:10
 136/249 A kérdező kommentje:

Nem számítottam ennyi válaszra. Nincs is mit hozzáfűznőm, mert csak páran értették meg a kérdésem. Nem vagyunk tanulatlan, felkapaszkodott senkik akik a szellemi szegénységüket egy babakocsival kompenzálnák. A férjem és én diplomával és biztos anyagi háttérrel rendelkezünk. A garázsunkban két Mercedes parkol, azoknak írom akik szerint autónk nincs.

Itt az oldalon a 90% véleménye alapján ami drága az csak a márka miatt kerül többe, mint az olcsóbb termék. Utaztam az én autómmal azonos évjáratú Hyundai gépkocsival. A különbséget zongorázni lehetett volna a Mercedesem javára.

Persze felnőtt milliónyi gyerek használt babakocsiban meg anélkül is. Attól hogy milliónyian csinálnak valamit nekem nem kötelező beállni a sorba és azt tenni. Megint csaj az irigység lett a kérdés középpontja.

2017. aug. 11. 13:17
 137/249 anonim ***** válasza:
85%

Kész én feladom ennyi hülyével :D

Az irigységet mint szót azért írjátok még le vagy ötezerszer biztos ami biztos.

Aztán ezzel ki is maxoltátok magatokat érvelésekkel teli kommunikációban ;)

2017. aug. 11. 13:24
 138/249 A kérdező kommentje:
Igen a lombik egy hatalmas kiadás és ha már vagyok olyan szerencsés hogy nem kell ilyenre költenem akkor hadd vásároljak mást azon a pénzen. Hidd el nagyon sok ismerősöm lombikozott a környezetemben, mélyen tisztelem őket mindazért ami a procedúrával jár. Volt olyan aki egy lakás árát fizette ki egy évtizeden át eredmény nélkül.
2017. aug. 11. 13:26
 139/249 A kérdező kommentje:
Az 100-1500€ verte ki a biztosítékot sokaknál.
2017. aug. 11. 13:29
 140/249 anonim ***** válasza:
85%
nagyon jol szorakozom :-D irigyek vagyunk szerintem is :-D foleg az eszetekre.:-D nem lattok tovabb a Mercedestol meg a felmillios babakocsinal...:-D erre mar nincs mit mondani :-D komolyan ...szerintem hagyjatok is a babakocsit es inkabb vegyel a gyerekednek is rogvest egy mercit :-D akkor legalabb mindenki latja hogy sznobek megtehetik :-D a diplomaddal meg szerintem kinis torolheted mert marhara nem.all egyenesen aranyban az eszeddel :-D uristen...komolyan ...hova lehet meg sullyedni ? irigyek vagyunk nagyon hallod :-D
2017. aug. 11. 13:40
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!