Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?
Oké, hogy a kérdezőnek ez a vágya, de ha egyszer a férj azt mondta, hogy felejtse el, és még észérveket is mondott, akkor mi van? Nekem is elég sok vágyam van, de ha a férjem azt mondja, hogy nem, mert hülyeség, akkor próbálom én is reálisan átgondolni a dolgokat, hogy tényleg kell e, tényleg szülségem van e rá ès sokszor rájövök, hogy igaza van.
Kérdező, azt mondod van saját pénzed, akkor vedd meg!!
Ha neked nem számít a férjed véleménye, a saját gyerekével kapcsolatban, akkor mi a kérdés?
Itt nem a félmilliós babakocsi verte ki a biztosítékot, (legalábbis nálam nem) mert ő dolga, hogy mire költi azt a pénzt, meg hogy szegül ellen a férjének, hanem az, hogy a lombikhoz hasonlított egy babakocsit! Nagyon ostoba emberre vall egy ilyen kijelentés.
Szóval én ne húzzam le az olcsóbb babakocsit, de te kritizálhatod az én és a férjem munkáját? Hát ne haragudj, de ez borzasztóan gyerekes volt :D
És csak, hogy tudd, diplomások vagyunk, és szerintem sem számít sok esetben, de azért ez mégsem lehet hátrány senkinek a megítélésében. Az meg, hogy én nem a diplomámmal keresem a pénzem, az azért van, mert kb az 5-6-szorosát kapom így. Mindenki igyekszik úgy dolgozni, hogy a lehetőségeihez képest a legtöbbet keressen, bocsánat ha a te szemedben nem megfelelő az én munkám, az én szememben meg a te babakocsid :P De csak hogy tudd, amikor ilyen dolgokat vehetek senki sem azt kérdezi, hogy honnan van a pénz (például a férjemé, ha már ugye szégyellem)...
Nem számítottam ennyi válaszra. Nincs is mit hozzáfűznőm, mert csak páran értették meg a kérdésem. Nem vagyunk tanulatlan, felkapaszkodott senkik akik a szellemi szegénységüket egy babakocsival kompenzálnák. A férjem és én diplomával és biztos anyagi háttérrel rendelkezünk. A garázsunkban két Mercedes parkol, azoknak írom akik szerint autónk nincs.
Itt az oldalon a 90% véleménye alapján ami drága az csak a márka miatt kerül többe, mint az olcsóbb termék. Utaztam az én autómmal azonos évjáratú Hyundai gépkocsival. A különbséget zongorázni lehetett volna a Mercedesem javára.
Persze felnőtt milliónyi gyerek használt babakocsiban meg anélkül is. Attól hogy milliónyian csinálnak valamit nekem nem kötelező beállni a sorba és azt tenni. Megint csaj az irigység lett a kérdés középpontja.
Kész én feladom ennyi hülyével :D
Az irigységet mint szót azért írjátok még le vagy ötezerszer biztos ami biztos.
Aztán ezzel ki is maxoltátok magatokat érvelésekkel teli kommunikációban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!