Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?
Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.2017. aug. 10. 00:12
151/249 anonim válasza:
70%-os:
A Kérdezőnek is van esze,Én inkább kezdem
úgy érezni,hogy neked nincs...
152/249 anonim válasza:
Egy cseppet se zavarjon hgy nincs olyan hogy a 70%-os válaszoló...Többen is vagyunk itt ilyen %-al...a kérdezőnek lehet van esze de neked nem sok lehet ha ennyi nem tűnik fel/merül fel benned. Csak azért mondom mert nagyon E/3-ban válaszolsz...nem kéne.
153/249 anonim válasza:
#152:
Nyilván annak a 70%-os válaszolónak írok,
akivel már elég régóta vitatkozunk...
154/249 anonim válasza:
Az pont én vagyok, de nem én mostam hogy nincs esze a férjednek, vagy valami hasonló. Na de mindegy.
155/249 anonim válasza:
200-nál pezsgőt bontunk! Hajrá!
156/249 anonim válasza:
#155:
Nyugodtan beszállhatsz te is...
157/249 anonim válasza:
Hova? megy valami különvonat? vagy a babakocsiba? tényleg! ki kéne próbálni, de léptékhelyesen nagyobb darabon.
Egy híres matektanár kedvelt mondása volt:
Puding próbája az evés.
158/249 anonim válasza:
:-D enis csak lestem ezen a szazalekoson...kovetkezetesen a szazalekok alapjan szolit minket ami amugy valtozik :-D nem velem vitatkoztal :-D es igy visszaolvasva szerintem ezek alapjan is ...cuncika ...kinek is nincs esze draga csillagom..melyre ment a szokitopor :-D amugy ja...teszteljuk le a babakocsikat :-D ha mar ilyen megindito vita lett belole az a minimum hogy kiprobaljuk :-D na csajok...bealdozzatok a felmillas babajarganyotokat egy tesztkorre ? ha ugyis van mibol masikat venni :-D
159/249 anonim válasza:
Mivel itt mindenki elégedett és boldog, talán lehetne hagyni az egészet :)
160/249 A kérdező kommentje:
Komolyan, rakjak fel képet a garázsunkról az autókkal együtt? Olyan megdöbbentő hogy van két jobb autónk. Ebből a pénzből egy nagyobb méretű LV vagy Givenchy táskát tudok venni. Soha nem gondoltam volna hogy ekkora vita kerekedik egy anonim oldalon egy babakocsi miatt.
2017. aug. 11. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!