Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
 201/249 A kérdező kommentje:
A férjem autója Mercedes C200 (2015), az enyém Mercedes Glk (2013). Bocs de jelenleg nem vagyunk otthon, nyaralunk. Köszönöm a sok választ és azt hogy a kérdésem értelmetlenné tették sokan, néhány normális választ leszámítva.
2017. aug. 16. 23:28
 202/249 A kérdező kommentje:
Én gyógyszerész vagyok a férjem mérnök. Nem szoktuk rázni a rongyot, nincs szükségünk rá mert nem olyan közegben élünk. Bocs, de szöszi nem vagyok a középbarna hajammal. Elhiszem sokan rongyrázó szőke libaként azonosítottak aki egy babakocsival akar kitűni. Utálom a márkajelzést, a feltünő emblémákat igy egyértemű hogy nem a Stokke lenne a célom. Concorde, Britax-Römer vagy Cybex érdekelne.
2017. aug. 16. 23:39
 203/249 anonim ***** válasza:
81%

"Utálom a márkajelzést, a feltünő emblémákat"

Ja azért van mercitek... bár itt annyira magasak a fizetések, hogy egy mezei gyógyszerész-mérnök páros fejenként zsír új mercedessel jár, hát persze.

2017. aug. 17. 00:08
 204/249 anonim ***** válasza:
78%
gyogyszeresz:-) szerintem is rajta tesztelik az jovo agynovesztoit...kar hogy szegenyem placebot kapott csak. na mindegy. en olyan ember vagyok aki sajnos hajthatatlanul kiszurja a rongyrazos sznobokat ket szobol is es sajnos a kerdezo pont az. es nem vagyok irigy meg mindig. inkabb vagyok csoro szar :-D de legalabb nem vagyok ilyen uresfeju liba:-D nyaraljatok csak :-D a hajszinedet kepletesen ertettuk amugy :-D lehetsz te akarmilyen ...fejedben kong a sotetseg
2017. aug. 17. 06:30
 205/249 anonim ***** válasza:
76%

De azért csak leírtad 😂

Ezèrt nem tudtad lefènykèpezni, mert nem vagy otthon... Àáá, fáj rendesen!

2017. aug. 17. 07:09
 206/249 anonim ***** válasza:
76%
volt ideje ket shoppingolas kozott:-D amugy azt nem.beszeltuk meg ki veszi a pezsgot:-D vagy mindenki bont egyet maganak? gondolom a csoresz szar nem.lesz jo ugyhogy olyanba gondolkodjatok aminek uvege minimum 150ezer ropika :-D valami sos ragcsa is lesz hozza ? ja bocs azt kaviarral isszak..vagy eszik...nemtudom :-D es aki nem.iszik alkolholt az ihat asvanyvizet? nem valami gagyi szentkiralyira gondoltam...hanem olyan tudjatok aminek dizajnos az uvege es az aranyhalacska hugyozta es igy 3000forint...ja nemtudjatok...ensem :-D bocs...
2017. aug. 17. 08:02
 207/249 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon érdekel, hogy ez még hova tud fajulni :D Kérlek, még írjatok, nagyon szórakoztató olvasni. Szánalmas és nevetséges egyben! Hajrá! ;)
2017. aug. 17. 10:20
 208/249 A kérdező kommentje:
Ha már € írtam ki az összeget lehetne már következtetni hogy nem Magyarországon élünk. Szórakoztató, mennyire tájékozatlanok és bugyuták a hozzászolók többsége és engem szólnak le miközben a saját szegénységükről nem vesznek tudomást.
2017. aug. 17. 13:21
 209/249 anonim ***** válasza:
62%
:-D hat agyszereszkem..attol hogy te euroban irod az osszeget elhetsz te turkisztanba is...hallottal mar csillagom arrol hogy esetleg neten rendelnek az emberek ? de ha kulfoldon elsz is vagy ha akarmerre is akkoris buta vagy :-D egyszeru es sotet :-D
2017. aug. 17. 13:45
 210/249 anonim ***** válasza:
82%

"Ha már € írtam ki az összeget lehetne már következtetni hogy nem Magyarországon élünk. "

Érdekes, ezt eddig tényleg nem vettük észre.

De mégis, miért akarsz a nyomorult magyaroktól tanácsot?

Akik "a saját szegénységükről nem vesznek tudomást".

Tényleg, most hogy mondod, milyen szegény vagyok.

Azért a pezsgőt hozom, mert 200 volt:

Éljenek a saját jólétükbe, gazdagságukba belefulladt szellemiségű hazájukat elhagyók!

[link]

2017. aug. 17. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!