Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?
Lapozzatok vissza pár oldalt ès a kérdèseitekre megvannak mâr a vâlaszok!
Kezdődik elölről ez a "de mièrt nem lehetne" "de irigyek vagytok" meg stb.
"kepzeljetek, ha tehetnem, en is egy 130ezres 3:1ben babakocsit vettem volna meg"
Jól mondod, 130 ezres, azaz kb 400 eurós kocsit vennél ha lenne pénzed. De nem 1500 eurósat!
#224:
Köszi,de nem vagyunk sznob pi**ák. :D
Elhiheted,én is tudnék rád,rátok hasonló
jelzőket írni,de nem teszem,mert ennél komolyabb vagyok. :)
#220:
Pontosan.
De tudod a gondolkodásmódjukat.Ha nekik nem jött be az élet,akkor másnak se jöhetett be,biztos csak kamu...
Kérdező,magyarázhatjuk nekik,ugyse értik meg...
Jópáran leírtuk már nekik,hogy nem véletlenül annyi az ára amennyi...
Egyébként mi a helyzet?
Belement a férjed?
Kérdező, de a 212-es kommentemre mikor reagálsz?
Az 1500 euro külföldön nem "ér annyit" mint nálunk MO-on. Itt ez sok pénz, amennyit sokan egyben nem látnak, külföldön egy átlag fizu...tehát akkor kérdésem hozzád ismét: Mi baja van a férjednek tulajdonképpen? Hogy értelmiségi, jól kereső emberek vagytok és te "elfogadható áron" nézel babakocsit?
A táskák meg nem tudom hogy jönnek ide, nem elemezgettük, engem pl nem is érdekel, sem az egyik sem a másik táskát nem ismerem :) neve nincs táskám van mert azzal is boldog vagyok, a márkák sem érdekelnek :) De sz@r mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!