Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
 221/249 anonim ***** válasza:
88%

Lapozzatok vissza pár oldalt ès a kérdèseitekre megvannak mâr a vâlaszok!

Kezdődik elölről ez a "de mièrt nem lehetne" "de irigyek vagytok" meg stb.

2017. aug. 20. 15:28
 222/249 anonim ***** válasza:
89%

"kepzeljetek, ha tehetnem, en is egy 130ezres 3:1ben babakocsit vettem volna meg"

Jól mondod, 130 ezres, azaz kb 400 eurós kocsit vennél ha lenne pénzed. De nem 1500 eurósat!

2017. aug. 20. 19:08
 223/249 anonim ***** válasza:
0%
Ja, hogy az a válasz, hogy akkor feltenné a képet? Az más kérdésre válasz: normális-e (akkor nem teszi fel), vagy hülye és bizonyítani akar itt ilyen kötekedő senkiknek (akkor felteszi). :D
2017. aug. 20. 21:00
 224/249 anonim ***** válasza:
89%
:-D jaj istenem...hogy ezeknek a sznob pi.nak semmi humorerzekuk nincs :-D miert kotekednenk? reakcionk van csupan arra amit az ellentabor irkal. az nem kotekedes. most hogy ekkorat mondtal utolso hogy kotekedos senkiknek bozonygatja a hulyeseget remelem nagy lett a mellenyed kellokeppen :-) igyal inkabb egy pezsit te is (legalabb addig se beszelsz hulyesegeket)
2017. aug. 21. 13:26
 225/249 anonim ***** válasza:
0%

#224:

Köszi,de nem vagyunk sznob pi**ák. :D

Elhiheted,én is tudnék rád,rátok hasonló

jelzőket írni,de nem teszem,mert ennél komolyabb vagyok. :)

2017. aug. 21. 18:59
 226/249 anonim ***** válasza:
0%

#220:

Pontosan.

De tudod a gondolkodásmódjukat.Ha nekik nem jött be az élet,akkor másnak se jöhetett be,biztos csak kamu...

2017. aug. 21. 19:01
 227/249 A kérdező kommentje:
Visszajöttem és csak ámulok a válaszokon a kezemben a 100% gyümilevemmel igaz borospohárból iszom stílusosan. Jelenleg pezsit nem ihatok. Nem gondoltam volna hogy ennyi embert megmozgat a kérdésem és kétszáznál is több választ kapok. Azért lennék sznobpics#, mert magasabb életszínvonalon élek mint a válaszadók többsége? Gyakran beigazolódik hogy azt kapom, mint amennyi pénzt adtam ki érte. Senki ne akarja bizonygatni nekem, hogy egy Zara táska olyan minőségű és kidolgozású mint egy Burberry. A babakocsikkal is ez a helyzet. Egy drágább kocsiban több anyag van, részletesebben kidolgozott és magasabb minőségű. Nem a márkát fizetjük meg, hanem a márka által szolgáltatott színvonalat. Ez pedig hatalmas különbség.
2017. aug. 21. 23:26
 228/249 A kérdező kommentje:
A felső-középkategóriás babakocsiknál az alsó határ 1000€ mózes és sportrésszel, persze akciósan lehet már 800€ is nagyon jó babakocsit vásárolni. De értelemszerűen nem az akciós árra gondolok, mert az kiszámíthatatlan.
2017. aug. 21. 23:30
 229/249 anonim ***** válasza:
2%

Kérdező,magyarázhatjuk nekik,ugyse értik meg...

Jópáran leírtuk már nekik,hogy nem véletlenül annyi az ára amennyi...

Egyébként mi a helyzet?

Belement a férjed?

2017. aug. 22. 09:36
 230/249 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, de a 212-es kommentemre mikor reagálsz?

Az 1500 euro külföldön nem "ér annyit" mint nálunk MO-on. Itt ez sok pénz, amennyit sokan egyben nem látnak, külföldön egy átlag fizu...tehát akkor kérdésem hozzád ismét: Mi baja van a férjednek tulajdonképpen? Hogy értelmiségi, jól kereső emberek vagytok és te "elfogadható áron" nézel babakocsit?

A táskák meg nem tudom hogy jönnek ide, nem elemezgettük, engem pl nem is érdekel, sem az egyik sem a másik táskát nem ismerem :) neve nincs táskám van mert azzal is boldog vagyok, a márkák sem érdekelnek :) De sz@r mi?

2017. aug. 22. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!