Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?
"Jópáran leírtuk már nekik,hogy nem véletlenül annyi az ára amennyi..."
Persze, hogy nem véletlenül. A márkát meg kell fizetni. Minőségben egy árszint felett nincs különbség.
Minél jobban belegondolok a dolgokba, annál jobban tudom hogy egy provokálós kis kamu vagy :)
A rossz hírem számodra kisbogár, hogy az 1500 euros babakocsit még egy itthon élő mérnök is ki tudja fizetni. A mérnököknek itthon sem kenyérre kell hó végén :) nagyon nem.
Te meg azt akarod a torkunkon lenyomni hogy a befutott külföldön élő, dolgozó mérnök párod akinek a háza előtt mercik sorakoznak szívbajt akar kapni az 1500 euros kocsitol :D kac kac kac kac...
Úgy megkérdezném tőled hogy mennyit kerestek külön-külön, de a helyzet az hogy nem fogsz rá válaszolni, mert nem tudnál rá olyan választ adni amivel nem buktatod le önmagad.
Ha valami orbitális nagy összegeket idehamukázol akkor ugye felvetődik a kérdés hogy az 1500 euro ami a töredéke miért is baj? (Amúgy nyílván ez a reális válasz hisz egy mérnök még itthon is 300 körül MINIMUM hazavisz, aki befutott, szakmája élén jár és mercit vezet az már itthon is többet).
Ha meg ideírsz valami nevetségesen alacsony összeget akkor meg körberöhögünk, vagy felvetődik bennünk hogy mosogattok kb.
Van egy ismerősöm aki karbantartóként meg lótifuti dolgokat ellátó emberként dolgozik egy helyen szintén külföld, na ő keres vmi 1500 euro körül, tehát az van hogy neki is havi sporolt fizu és megvan az álom kocsid...akkor egy diplomás, sőőt egy mérnök-gyógyszerész pár vajon mennyit kereshet KÜLFÖLDÖN, milyen könnyen dobná össze azt az 1500 eurot.
Tehát kislány mielőtt még több kamut idehánysz talán informálódj a fizetésekről itthon és külföldön, mert csak magadat égeted le.
Addig is szürcsizgesd csak tovább a kis gyümilevedet stílusosan cukifalat, a nem rongyrázós közegedben amibe belefér 100 féle márkajelzéssel ellátott táska meg ruha meg autó..(ellentmondás off).pffff..a saját kamudba zavarodtál bele, ez van. A kérdésed meg akár jelenteni is lehetne.
#232:
Könyörgöm,értsétek már meg,hogy a telik rá és a meg se kottyan között rohadt nagy különbség van!
És miért lenne kamu?!
Azért mert jól keres?
Vagy mert Mercije van?
Esetleg azért,mert itthon is van akkora fizetés mint amennyit Ő külföldön keres?
Jaaa hogy most meg már a csak "telik rá", mi?
Érdekes a LV táskára is simán teleik, meg a 2 mercire is simán teleik, nem sznob de a Zara már gagyi, és ebből egy szem konfliktus sincs, de azta mindenit, mit ad isten az a nyamvadt 1500 euro az már pont vitatéma, mi? Külföldi mérnöknél..LOL
Látom neked is marhára átjött a lényeg.
És igen, kamuzik méghozzá elég rosszul. Bocs hogy itt valaki képben van és nem esik nyomban hanyatt az euroktol, meg hogy külföld.
Aki ilyen egzisztenciával rendelkezik az nem igen veszik össze ennyi pénzen.
a) az egész hazugság
b) így élnek, de nincs vita csak élvezi ha provokálhatja itt a jó népet.
De te csak nyald be a hülyeségét, hogy legyen kinek a popiját nyalni :) észlény.
"És miért lenne kamu?!
Azért mert jól keres?
Vagy mert Mercije van? "
Édes drága csillagom, nem azon van a hangsúly hogy jól keres hanem külföldön élő mérnök-gyógyszerész pár elvileg, ergo olyan emberek akik már itthon is köszönik jól élnek...meg megy hamuka és provokálás a LV táskával, mercivel, meg a gagyi zarával, de a koszos 1500 euros kocsin meg egymásnak esnek, mi? Téged se az eszedért rabolnak majd el, gondolom odáig jutottál agyban hogy "deháááát telik ráááá, akkor miért kamuu"
70%-os lêgyszi ne minősítsd már le az agyamat,mert (szerencsére) nem ismersz...
Szajkózhatod egymás után akár 1000 kommentben is a hülyeségedet,senki véleménye nem fog megváltozni...
És ha már ennyire fentakadsz azon,hogy a Zara gagyi...
Rengeteg márkához képest az ;)
Ne minősítsem az agyadat, mikor ilyet írsz?
"mert itthon is van akkora fizetés mint amennyit Ő külföldön keres?"
Látszik hogy halvány lila segédfogalmad nincs arról mennyit keres egy mérnök külföldön és itthon, akkor nem írkálnál ilyen orbitális nagy baromságokat. Megsúgom:
- egy mérnök kint annyit keres amit itthon max az emberek 1%-a, tehát ilyen felelőtlen megállapítsokat ne tegyél már.
- az 1. pontból kiindulva nem csak telik rá hanem meg sem kottyan :)
Tudom, mert a párom is mérnök, és én is..tisztában vagyunk azzal hogy külföldön mennyit kereshetnénk, ennyi.
Te meg csak elmezgesd csak tovább a Zara meg más márkák minőségét cukimukikám ennyire van eszed kb, hisz az egészből már megint csak ennyit sikerült leszűrni, gratulálok.
További jó popinyalást.
70%-os,akkora egy bunkó vagy,hogy nincs rá fogalom.
Aha,biztos mérnök vagy,meg a férjed is.
"Érdekes", hogy ezt csak most közlöd.
Mi az érdekes? Ha valaki nem úgy jön fel erre az oldalra, hogy nagymellénnyel leirigyezi, meg senkizi le az ide irogatókat, meg "menőzik"? Háát drága, ha neked ez érdekes, az nem engem minősít hanem téged: aki bunkó az nem én vagyok hanem te meg a fajtád aki birka módon leirigyezted itt előttem szinte az összes hozzászólót.
Mi az, neked lehet kötekedni, de ha vissza nyal a fagyi, az már nem tetszik?
Pont nem érdekel, te mit hiszel el rólam vagy mit nem, ez is egy roppant elmés beszólás volt tőled, ha valami nem tetszik a mondanómban akkor tuti ez vagy az nem vagyok.
Többet nem is vártam :)
Ha meg érdemben akarsz velem vitázni leszel szives érvekkel megcáfolni mindent amit fent írtam, nem személyeskedni. Jaa hogy tőled csak ennyi telik...kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!