Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
 211/249 anonim ***** válasza:
78%
Legyetek szívesek, először nem a legalsó poharat kivenni.
2017. aug. 17. 14:03
 212/249 anonim ***** válasza:
85%

Na jó, te most vagy kamuzol, vagy tényleg ilyen süsü vagy. Külföldön nem annyit ér az a cirka fél millió mint itt Magyarországon, nagyon nem...innentől kezdve mi is lehet a baja a férjednek? Hogy valami normál árú babakocsit néztél ki?

Kamuzol vagy hülye vagy??

2017. aug. 17. 14:42
 213/249 anonim ***** válasza:
85%
mindketto:-D csak a hulye duplan jatszik nala :-D es en felulrol vettem pezsit koszike:-D.
2017. aug. 17. 19:15
 214/249 anonim ***** válasza:
69%

Csak tessék tessék a pezsgőt!

Az egymás cikizését meg szerintem hagyjuk abba, jobb a pezsgő.

[ma hirtelen beugrott egy érzés/gondolat:

a kérdezőnek honvágya van. Azért írta ki ezt... hm]

2017. aug. 17. 22:40
 215/249 anonim ***** válasza:
78%
Hú gyerekek én nagyon bepezsgőztem lol :D ne üvegből igyátok, fejbevág XD
2017. aug. 17. 23:04
 216/249 anonim ***** válasza:
78%
hééé nem az üveget kell elvenni! a poharat! óvatosan hukk
2017. aug. 17. 23:20
 217/249 anonim ***** válasza:
9%
szerintem abszolut nem kellene leszolni a kerdezot.. ha megteheti, es olyan kocsi tetszik neki, aminek huzosabb ara van, szerintem igenis vegye meg.. sokan masok nem tehetik meg, pl en sem es a sok valaszolo kozul is biztosan van olyan, aki nem teheti meg es az irigyseg beszel belole.. fiam elso babakocsija egy kunert volver volt.. 39.500.- penz volt.. 8 hos volt, mikor eladtam, mert a kocsi es a gyerkoc mar egyutt nehez volt, es a masodikra kellett cipelnem.. hasznaltan nezegettem kocsikat es vegul egy adbor miot vettem, 30ert, kb 10x ha volt benne az elozo tulajdonosa.. a legrazosabb uton is inkabb ring a kocsi es nem azert, mert draga babakocsi, meg full extras, hanem azert, mert a felfujhato kerekuek jobban ringanak.. a volverunk tomor kereku volt, na az razta egy kicsit, de szerette, hatalmasakat aludt a setak soran.. az, hogy ket merci all a garazsba.. tobb mint valoszinu, hogy megdolgoztak erte es azert is irta le a kerdezo, mert sokan azt hittek, hogy a babakocsival akarja kompenzalni, hogy valami nincs meg az eleteben.. kepzeljetek, ha tehetnem, en is egy 130ezres 3:1ben babakocsit vettem volna meg, mert pl ha kocsival megyunk valahova, akkor a bebihordozot bekotom a kocsiba, a vazat bedobom a csomagtartoba es mar megetunk is, de ez helyett rakhattam a hordit a kocsiba, es egy komplett babakocsit a csomitartoba, ami melle tuti, hogy nem fert be a nagybevasarlas tartalma.. tudom, hogy ez az oldal mar csak a kioktatasrol, a lehurrogasrol es az irigysegrol szol, de kedves anyucik, gondolom ti vagytok a valaszolok tobbsege, gondoljatok bele abba, hogy ti milyen kocsit vennetek a baba(i)toknak, ha nagyon sok penzetek lenne.. 😉😏
2017. aug. 19. 11:02
 218/249 anonim ***** válasza:
6%

#217:

Teljesen igazad van.

Kedves válaszolók,akik szerint nem irigység amit csináltok:

Látjátok,nem vagyok egyedül,más szerint is irigyek vagytok.

És miért ne állhatna két Mercedes a garázsukba?

Mert van rá pénzük?

Ha tőlem így kérnék,hogy mutassam meg,tuti,

nem tenném.

2017. aug. 19. 13:18
 219/249 anonim ***** válasza:
89%

101-ben leírtam a válaszomat, nem biztos, hogy bizonyos morális és értelmi szint alatt meg lehet érteni.

218 igen szánalmas vagy, hogy ez okoz valami alantasa önelégült örömet neked, "hogy na végre! kiderült irigyek vagytok, megmondta a 217 is."

Borzasztóan nem irigylem az ilyen kisstílű, szarrágókat, mint a 218.

És azokat sem, akik kérdést írnak ki gazdagságot mímelve, hogy hergeljék a szegény embereket.

Mert igen nagy lelki nyomorúságra valló ez - semmi "irigylésre" méltó.

2017. aug. 20. 12:02
 220/249 anonim ***** válasza:
6%
De miért ne létezhetne, hogy valakinek tényleg ennyi pénze van? Miért ennyire hihetetlen? Annyira gyerekes, hogy mivel nem veled történik meg, ezért el sem hiszed.
2017. aug. 20. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!