Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
 191/249 anonim ***** válasza:
82%

Jaj, szegènyke! Most biztos pityereg a merciben! Vagy a babakocsiban!

☺️

Leràgott csont már ez a kèrdès! Ha baja van a fèrjèvel, vele beszèlje meg! Hogy èn, vagy kos Mariska mit gondol, az ő szempontjából teljesen mindegy!

Na, de mindjárt 200!

2017. aug. 16. 15:21
 192/249 anonim ***** válasza:
77%
Ezt már nyomjuk meg! Innám már azt a pezsgőt! 😄
2017. aug. 16. 15:27
 193/249 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ennyi erővel a kérdések 90% felesleges, mert mindenki beszélje meg a férjével, a szomszéddal, az orvossal. Nem volt értelmetlenebb a kérdés, mint a legtöbb "szerintetek hány hetes vagyok" jellegű kérdések. A válaszolókról már kevésbé elmondható :D
2017. aug. 16. 15:28
 194/249 anonim ***** válasza:
85%
Te is válaszoltál... 😀
2017. aug. 16. 15:29
 195/249 anonim ***** válasza:
0%
Azt de megmondtad!!! Ez most vicces akart lenni??? ;D
2017. aug. 16. 15:36
 196/249 anonim ***** válasza:
82%
Igen, úgyhogy nem kellett volna ennyit gondolkodni a válaszon! 😂
2017. aug. 16. 15:38
 197/249 anonim ***** válasza:
8%
Nem ennyit gondolkodtam, csak én nem ezt az egy kérdést lesem, nézek másikakat is! Jaj, de rossz lehet neked, ha folyton ezt nézegeted :D Nem unalmas? ;P
2017. aug. 16. 15:46
 198/249 anonim ***** válasza:
85%

😂 😂 😂

Neked nem unalmas??

Na jó, legyen meg az örömöd mára, mert látom utolsó szó màniàs vagy, tièd lehet az utolsó komment ès nem reagàlok a húlyesègedre, stim??? Boldog leszel, hidd el!

2017. aug. 16. 15:48
 199/249 anonim ***** válasza:
90%

*hülyesègedre

(ès a 200 is a tièd) 😊

YOU WIN!!!

2017. aug. 16. 15:49
 200/249 anonim ***** válasza:
87%

200.!!!

Amúgy kamu szerintem. Nekem is lenne simán ennyi pénzem babakocsira, egyedül, a férjem pénze nélkül is, sőt toronyórára lánccal is szinte, két kocsink van nekünk is, mert külföldön élünk. De eszembe sem jutna itt tanácsot kérni erről. Ha kéne, tetszene, megvenném. Nem értwem, hogy ha tele vagytok pénzzem, két Merci, stb., akkor mi a gond? Csak villogni akartál, fele sem igaz ennek.

2017. aug. 16. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!