Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?
#229:
Szerintem ezt a vitát lezárhatjuk,mert semmi kedvem olyan okoskákkal vitázni,mint te...
Kérdező,az Én férjem is ugyanilyen hozzáállású.
Szerintem próbáld meg meggyőzni,ha Te tényleg szeretnéd azt a babakocsit.
Ha gondolod privátban is beszélgethetünk.:)
52%-os, hát majd csak túlélem valahogy, hogy egy ilyen rosszindulatú ember nem akar vele vitázni...:)
Kérdező, én is nagyon szerény anyagi helyzetű családból jövök, ami "meg is látszik" mert minden kiadáson agyalok, és nem szoktam szórni a pénzt. Ez szinte minden esetben így van.
De a férjed tuti ilyen "szelektálós", akinek a luxus márka jöhet mert megéri, de egy átlagos, normális minimálbérért megvehető babakocsi a gyerekének már nem fér bele a költségvetésbe...Nekem nyolc, én is abbahagyom ezt a hülye vitát.
Minden jót nektek!
Kedves Kerdező!
Nem értem miért bizonygatod, hogy mennyire gazdagok vagytok ? Miert kell egyaltalan leírni, hogy hol dolgoztok és, hogy milyen kocsitok van? Nem gondolod, hogy ez ellenszenves ? Egyebkent már a stilus sem szimpatikus, ahogy kiirtad a kérdést, a valaszaidrol nem is beszelve! A kerdesedre valaszolva, én is elgondolkodtam egy dragabb kategóriás babakocsin (nem ennyire dragan,amin te) , de a ferjem ugyanugy érvelt, ahogy a Te kedves ferjed! Beláttam, hogy igaza van, azt a pénzt jobb dolgokra is eltudjuk majd költeni, mert a babakocsit sokaig nem tudjuk hasznalni. Kivalasztottam egy szuperszép babakocsit ami középkategóriás és nagyon tetszik! Tudod néha bekell latni ha a masik fél okosabb.... szóval szerintem ne itt vergődj és bizonygasd a gazdagsagodat, hanem menjd oda a ferjedhez és vele beszéld meg ezt!
246:
Valószínűleg neked is van időd,hiszen itt vagy...
Egyébként miért ne lehetne ennyi időnk?
Házimunkát hétvégén végzek,a gyerekek pedig elvannak egyedül.
#248-as:
Mi a francért mosnék fel minden nap??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!