Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
 241/249 anonim ***** válasza:
0%

#229:

Szerintem ezt a vitát lezárhatjuk,mert semmi kedvem olyan okoskákkal vitázni,mint te...

2017. aug. 22. 20:52
 242/249 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező,az Én férjem is ugyanilyen hozzáállású.

Szerintem próbáld meg meggyőzni,ha Te tényleg szeretnéd azt a babakocsit.

Ha gondolod privátban is beszélgethetünk.:)

2017. aug. 22. 20:55
 243/249 A kérdező kommentje:
Fizetésekről: én a Bayernek dolgozom, a férjem pedig a Bosch központjánál van Stuttgartban.
2017. aug. 22. 20:59
 244/249 anonim ***** válasza:
67%

52%-os, hát majd csak túlélem valahogy, hogy egy ilyen rosszindulatú ember nem akar vele vitázni...:)

Kérdező, én is nagyon szerény anyagi helyzetű családból jövök, ami "meg is látszik" mert minden kiadáson agyalok, és nem szoktam szórni a pénzt. Ez szinte minden esetben így van.

De a férjed tuti ilyen "szelektálós", akinek a luxus márka jöhet mert megéri, de egy átlagos, normális minimálbérért megvehető babakocsi a gyerekének már nem fér bele a költségvetésbe...Nekem nyolc, én is abbahagyom ezt a hülye vitát.

Minden jót nektek!

2017. aug. 22. 21:13
 245/249 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Kerdező!

Nem értem miért bizonygatod, hogy mennyire gazdagok vagytok ? Miert kell egyaltalan leírni, hogy hol dolgoztok és, hogy milyen kocsitok van? Nem gondolod, hogy ez ellenszenves ? Egyebkent már a stilus sem szimpatikus, ahogy kiirtad a kérdést, a valaszaidrol nem is beszelve! A kerdesedre valaszolva, én is elgondolkodtam egy dragabb kategóriás babakocsin (nem ennyire dragan,amin te) , de a ferjem ugyanugy érvelt, ahogy a Te kedves ferjed! Beláttam, hogy igaza van, azt a pénzt jobb dolgokra is eltudjuk majd költeni, mert a babakocsit sokaig nem tudjuk hasznalni. Kivalasztottam egy szuperszép babakocsit ami középkategóriás és nagyon tetszik! Tudod néha bekell latni ha a masik fél okosabb.... szóval szerintem ne itt vergődj és bizonygasd a gazdagsagodat, hanem menjd oda a ferjedhez és vele beszéld meg ezt!

2017. aug. 23. 23:43
 246/249 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom ennyi unatkozó házi asszonyt? Egyikőtöknek sincs semmi tennivalója? Órák óta itt irogattok egymásnak. Irigyellek benneteket...
2017. aug. 27. 21:15
 247/249 anonim ***** válasza:
0%

246:

Valószínűleg neked is van időd,hiszen itt vagy...

Egyébként miért ne lehetne ennyi időnk?

Házimunkát hétvégén végzek,a gyerekek pedig elvannak egyedül.

2017. aug. 28. 08:07
 248/249 anonim ***** válasza:
24%
246os vagyok :) nem egyáltalán nincs időm itt órákig válaszolgatni senkinek, sőt ez az első válaszom. Én azért minden nap mosogatok, felmosok, fertőtlenítek stb. Sajnálom, hogy neked csak hétvégén van ilyesmire igényed.
2017. aug. 30. 21:21
 249/249 anonim ***** válasza:
21%

#248-as:

Mi a francért mosnék fel minden nap??!!

2017. aug. 31. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!