Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/249 anonim ***** válasza:
88%
hagyjatok mar szerencsetlent :-D nyilvan lement a hiperautomatizalt garazsba es eltevedt ...tudjatok az ilyen sznobvityillokba legalabb hat labirintus van hogy lejuss a garazsig. vagy esetleg a"zura" eszrevette hogy milyen villogast rendez itt nekunk oszt buntibe van :-D
2017. aug. 12. 19:06
 172/249 anonim ***** válasza:
82%
Kedves kérdező ha már felajánlottad a képet miért nem küldöd el? Kíváncsi vagyok.
2017. aug. 12. 22:13
 173/249 anonim ***** válasza:
18%

Vannak érdekes férfiak egyébként. A cégnél, ahol dolgoztam, az egyik tulajdonos kiszámolta az asszonynak, hogy napi hány pelenkát használhat el. Gondolhatjátok hogyan élt, mivel járt, kb. a bőre alatt is pénz volt, és mégis arra az egy gyerekre meg sajnálta.

Van tényleg, akinek sok az 1000-1500 euró egy babakocsiért, de van akinek meg az is luxus, hogy a csapból jövő egy forint/ liter víz helyett mások meg 60 forintért veszik az ásványvizet. Más-más anyagi helyzetben élünk, nem a saját keresetünk alapján kell belőni, hogy jaj sok, meg hülyeség, meg pénzkidobás, meg inkább a gyerekre költöm, mert van akinek marad a gyerekre is meg még egy rakás másra is, mert nem vonja el semmitől a pénzt rá, egyszerűen telik arra is meg sok másra is. És akkor azért elég "érdekes", ha apuka azt mondja, hogy felejtse el, hogy a gyereket beleteszi egy olyanba. Főleg, ha mondjuk következő hónapban, meg hazaállít, 800 ezerért egy tévével vagy ilyesmi. Mert tényleg van ilyen. Nem csak azok mondják, hogy felejtsd el, hogy a gyereknek megveszed, akiknek nincs rá. Itt inkább el kell gondolkodni azon, hogy kinek is szülsz, meg mit és mennyire fog még sajnálni attól a gyerektől.

2017. aug. 13. 00:07
 174/249 anonim ***** válasza:
70%
A pelenkák számán spórolás valóban a gyereken spórolás, mert többet kell pisis kakis pelusban lennie ami kellemetlen. Az 1500 eurós babakocsi viszont nem ilyen dolog. A gyerek vígan elvan egy töredék áron vett kocsiban. Az 1500 eurós kocsi csupán pénz szórás.
2017. aug. 14. 08:23
 175/249 anonim ***** válasza:
32%

"Az 1500 eurós babakocsi viszont nem ilyen dolog. A gyerek vígan elvan egy töredék áron vett kocsiban. Az 1500 eurós kocsi csupán pénz szórás."

Tegyük hozzá, hogy mondják ezt olyan emberek is, akik maguknak 1000 eurós telefont vesznek, amit aztán következő évben cserélnek mert avult, de a gyerekre igenis sajnálja. Mondom én, hogy nem a te anyagi helyzetetedet, fogyasztási szokásaidat kell nézni, meg a véleményedet, amit az alapján kialakítasz, hanem abba kell belegondolni, hogy mások más anyagi körülmények között és más költési szokások mellett mondják azt, hogy a felejtse el, hogy a gyereknek annyiért vesznek, aztán meg magának sokkal kevésbé kihasznált és gyakrabban cserélt dolgokra simán kiad ennyit, csak mert csak.

2017. aug. 14. 11:40
 176/249 anonim ***** válasza:
64%

Ja meg mikor mi 200 ezerét vettünk babakocsit és akkor apám elkezdett sápiztozni, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy ennyit adunk érte, ő meg egy-egy műszaki cikkért, amit évente kb. 10-15 órát használ szokott addni 300-400 ezer forintokat, meg épp előtte vett két százezerért órát, amit kb. nem is hord, mert a munkája során nem tudja hordani, azon kívül meg mindig elfelejti. De én le lettem hülyézve, hogy ennyit kiadok babakocsira. Bezzeg mikor tévét vettünk, akkor ő volt az, aki nagy szakértő révén folyamatosan a 400 ezer feletti darabok felé terelt, mert hogy abba már milyen kijelző van és stb.

Értem én, mikor valakinek valamire nincsen és el se tudja képzelni, de rengeteg esetben olyan anyagihelyzetben lévő és olyan dolgokra költő emberek ugranak a babakocsi árára, és jelentik ki, hogy hát nem, akik annyit meg sokkal többet költenek más dolgokra, amiket esetleg kevesebbet használnak, meg hamarabb lecserélnek. És mikor az egyik fél kiakad, hogy mi az, hogy nem vesszük meg, akkor jellemzően ilyen családokról van szó, ahol természetes, hogy mindenfélére repkednek a nagy összegek és pont ezért akad fent az illető azon, hogy ha mindenre lehet és mindenre telik, akkor hogy is van az, hogy épp a babakocsira nem?

2017. aug. 14. 11:46
 177/249 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom, azért ne egy TV-vel, meg órával hasonlítsd már össze, amit évekig lehet használni. A babakocsit meg

1-2 éves koráig max. És nem lesz jó a tesónak, ha lesz, mert akik ennyire rázzák a rongyot, biztosan újat vesznek minden gyereknek.

2017. aug. 15. 09:16
 178/249 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem felesleges az egész szócséplés. Nem egyszer le lett már írva hogy az egész vita nem abból indult ki hogy megéri-e vagy nem, hanem abból, hogy aki szerint nem, az a kérdező szerint meg más válaszolók szerint egyszerűen irigy.

És lehetne itt beszélni akár óráról is, vagy TV-ről meg plüsskutyáról is tök nyolc...Mindenki azt vesz, meg annyiért amit akar, de ne akarja már azt észt osztani arról, hogy MÁS SZÁMÁRA IDEGEN EMBER erről valójában hogy vélekedik, mert ez bicskanyitogató, szándékos provokáció.

Kérdező is megveheti nyugodtan ha telik rá, hajrá, de hogy felhozta az autójától elkezdve mindent a nagy "érvelésben" az minden volt csak értelmes nem.

2017. aug. 15. 13:20
 179/249 anonim ***** válasza:
65%
Jah, ès a híres merciket azóta sem láttuk... Pedig mekkora pofája volt, hogy majd ő felteszi a kèpet az autóikról! Gáz, na! Ez az egész rongyrázás, amit itt levert!
2017. aug. 15. 13:32
 180/249 anonim ***** válasza:
85%
Én azóta is várom a képet a merciről :D
2017. aug. 15. 15:53
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!