Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?
" garázsunkban két Mercedes parkol" -
-ja, kiadtátok a garázst - abból van bevétel akkor, lehet a kiskocsira fordítani.
#133:
Attól,hogy az otthonunknál jó helyen laktunk még jártunk másfelé is...
Kérdező&58%-os válaszoló:
Felesleges nekik beszélnünk,ugyse értik meg...
Jó, mit magyarázkodsz...leírtad hogy mindent a baba védelmére, aztán hogy ti nem is laktatok még akkor meredek terepen, most meg hirtelen mindenhol jártatok...Persze mert ez már csak úgy szokott lenni, az utcánk le van szfaltozva mellette meg már az anyaföld. Határba jártatok vagy mi?
Igazából engem nem érdekel, meg nem is erről van szó, csak arról hogy még te magad sem tudod értelmesen megfogalmazni miért is kellett egy ilyen csúcs szuper babkocsi, milyen extrákra volt szükséged. Mert egyik pillanatban ezt mondod a másikban meg azt :)
De persze mi nem értjük...:) Logikus.
Azok az anyukák akiket itt irgyelztél már oldalakon keresztül, na ők legalább értelmesen leírták hogy nekik mire volt szükségük, mit vártak egy kocsitól, és ezért azt vették amit.
Te sznob vagy aki a legdrágábbat akarta és kész. Ezzel kellett volna kezdni, nem hamukázni a pecenként változó útviszonyokról :D
Csak ha az vagy ami, akkor ne szóld le azt aki nem sznob és megfelel neki az olcsóbb.
70%-os:
Az,hogy neked baj van a felfogasoddal,nem
az Én problémám.
Bent laktunk a városban,amerre jártunk mindenhol betonutak voltak.
Anyukámék falun laknak,nincs mindenhol betonút.
Az egyik barátnőmék már régóta lakótelepen laknak,ahol ugyanolyan köves volt az út,
mint most nálunk és arra is sokat sétáltunk,mivel gyakran voltunk/vagyunk náluk.
Sokat jártunk mezitlábas parkokba a 8 éves öcsémmel,mivel voltak gondok a talpával így ott is jól jött,hogy ilyen babakocsink volt/van.
Ezenkívül az előző lakásunkhoz közel van egy park,ahová sokat jártunk és mivel a nagy része köves illetve murvás ismét jól jött a babakocsink.
Ezenkívül jártam/járok futni néha terepre is és volt/van,hogy a baba is jött/jön
Velem.
Ennyi indok elég lesz?
Ezt eleve így kellett volna értelmezni,hogy nem csak a házunk környékén járkáltunk,de megértem,hogy szeretnél mindenbe belekötni...
Nem az én felfogásommal van baj, hanem a te válaszaiddal. Ha nem hiszed el olvasd vissza te magad hogy mit írtál le sorjában.
Ja mert átlag ember pont úgy választ babakocsit hogy majd ha ebbe a faluba megyek , vagy ha a másikba, vagy ha patakpartra megyek stb stb...ja, kár hogy te ezt el is hiszed. Mondjuk te lehet ezt így mind végig gondoltad de az emberek 99%-nak pont nincs szüksége ennyi terep opcióra.
Innentől kezdve meg van válszolva hogy miért jó neki az átlagos babakocsi :)
(Nem tudom részedről nincs...még mindig)
Miért lenne baj a hozzászólásaimmal?!
Szerintem inkabb a tieddel/tieitekkel
(kivétel a Kérdező és az 58%-os) van baj...
Mert ellenmondásba kerültél önmagaddal, kivéve ez utóbbit.
De ez még csak hagyján, a legnagyobb baj azzal van hogy mindenkit lenézel, leirigyezel aki nem azt akarja mint te.
De had ne kezdjük újra, meg hiába is írnánk le még párszor neked, nem fogod fel úgysem, akkor meg minek. Éld csak tovább az életed abban a hitben hogy mindenki rád irigy ;) Nekünk attól nem lesz rosszabb sem jobb, tehát tőlem...Van akire nem lehet érvekkel hatni, azt meg el kell engedni, hiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!