Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/249 anonim ***** válasza:
82%

"És igen,van akinek azért van sok pénze,mert takarékoskodik,de sem neki sem a feleségének még csak meg sem fordul a fejêben,hogy ilyen babakocsit vegyenek. "

Ezt is kifejtettem már a 100. hszemben. Lehet ilyen babakocsit nem vesz, más babaholmira meg egy vagyont költ. Neked tényleg ennyire nem világos, és felfogható hogy mindenkinek mások a prioritások? Mást tart fontosnak? Te ennyire ostoba vagy amúgy, vagy ennyire énközpontú?! Ilyen már tényleg nincs. De van itt vagy te és még vagy ezerszer le fogod írni hogy irigy mert eddig és nem tovább tart az értelmi színvonalad...

2017. aug. 11. 11:37
 112/249 anonim ***** válasza:
0%

#111:

Légyszi,ne minősítsd már az értelmi színvolalamat,mert rohadtul nem ismersz!

És egyébként,ha énközpontú vagyok és nem

foglalkozok másokkal,nem érdekel mások élete akkor mi van?!

2017. aug. 11. 11:42
 113/249 anonim ***** válasza:
82%

De minősítem mert értetlen vagy. Mindenki leírta már neked hogy neki mi a véleménye, neki mi a jó, de te akkor is csak hajtogatod a magadét, hogy nem mert ő irigy, és amúgy is...Egyszerűen van a te véleményed meg az ami hazugság.

Komolyan mint egy öt éves. Felnőtt embernek tartod magad és értelmesnek akkor miért nem viselkedsz úgy?

Jaa hogy te bevallottan ilyen kis önző vagy, aki lekakkant másokat? Akkor meg fogadd el a jogos kritikát, nem kell szenteskedni. Le lehet írni hogy sznob vagyok ha lenne aranyból homokozó lapát azt is megvenném, mert megtehetem akinek műanyag van az irigy :D Mert kb ezt a színvonalat képviseled.

2017. aug. 11. 11:48
 114/249 anonim ***** válasza:
0%

#70-os:

Nem azt nevezem irigységnek,hogy másnak nem olyan babakocsija van mint Nekünk,hanem

azt,hogy mások szerint hülyeség ennyit költeni egy babakocsira,mert az "csak" egy használati tárgy,amit két évig használsz.

Az nem költ ennyit babakocsira,akinek nincs ennyi "felesleges" pénze,így nyílván irigy azokra,akiknek meg van.

Azr pedig még mindig nem értem,hogy miért baj,hogy ennyit költ valaki babakocsira?!

Egy jó kocsi jobban védi a babát és számomra egy biztonságos babakocsi minden pénzt megér,bármennyit kiadok érte,ha maximálisan védi a gyermekemet,ha a lehető legjobban ki van fejlesztve a fekvő/ülő rész,magyarán a lehető legjobb a babának.

2017. aug. 11. 11:49
 115/249 anonim ***** válasza:
0%
Azon meg légyszi ne gondolkodj,hogy milyen ember lehetek,mert nem ismersz!
2017. aug. 11. 11:50
 116/249 anonim ***** válasza:
0%

114-es kommentem:

*70%-os

2017. aug. 11. 11:51
 117/249 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell rajta gondolkodnom mert látom. Szemernyi jó szándék nincs benned. Tudod te hány jó diplomával/végzettséggel jó fizuval rendelkező anyuka ír, olvas még itt? Mégis te vagy az egyetlen aki lenyom egy ilyen műsort. Ja bocs volt még egy "barinőd" pár hsz erejéig de kb ennyi.
2017. aug. 11. 11:52
 118/249 anonim ***** válasza:
0%

70%-os:

Nem a "barinőm",hanem egy értelmes ember,

akinek szintén fontos,hogy a gyermeke jó minőségű babakocsit kapjon.

2017. aug. 11. 11:54
 119/249 anonim ***** válasza:
76%

"Nem azt nevezem irigységnek,hogy másnak nem olyan babakocsija van mint Nekünk,hanem

azt,hogy mások szerint hülyeség ennyit költeni egy babakocsira,mert az "csak" egy használati tárgy,amit két évig használsz. "

És ha így gondolja mi van??? Ezt magyarázom, ez egy vélemény, az az övé a másik meg a tiéd. Ez nem irigység, VÉLEMÉNY, kérlek dolgozd már fel.

"Az nem költ ennyit babakocsira,akinek nincs ennyi "felesleges" pénze,így nyílván irigy azokra,akiknek meg van. "

Igen te már csak tudod hogy más pár millió embernek mi van a fejében, csak az lehet jó amit te annak gondolsz, mint korábban írtam mint az öt évesek.

"Azr pedig még mindig nem értem,hogy miért baj,hogy ennyit költ valaki babakocsira?! "

Nem, nem baj, az erőszakos és sértő ellenvéleményed annál inkább.

"Egy jó kocsi jobban védi a babát és számomra egy biztonságos babakocsi minden pénzt megér,bármennyit kiadok érte,ha maximálisan védi a gyermekemet,ha a lehető legjobban ki van fejlesztve a fekvő/ülő rész,magyarán a lehető legjobb a babának."

Ti hol a frászba laktok, basszus, valami atomot dobálnak le felétek, vagy tornádó tombol, vagy meteorok esnek az égből? :D :D igen egy babakocsinak marha nagy szerepe van abban hogy védelmezze a babát. A legnagyobb...bár ezen felbuzdulva javaslok inkább egy tankot.

Bocs de egy elkényeztetett kis királylánynak tűnsz ezekből a sorokból. Nagyon gáz.

A pénzügyi kultúrás kimerül abban hogy mindenből a legdrágábbat, és ha nem akkor irigy vagy. Édes Istenem.

2017. aug. 11. 12:00
 120/249 anonim ***** válasza:
78%

Jah amúgy az megvan hogy gyerekek ezrei felnőttek gy használt extra gagyi kocsival is mégis élnek és virulnak?

Kb semmi köze a gyereked jövőjének ehhez. Inkább törődnél a nevelésével, meg hogy ne ilyen kis nagyzolós másokon átgázolós ember legyen belőle mint te. Bár ahol anyuci bevallottan önző és nem foglalkozik más véleményével ilyen nem fordulat elő.

Majd megy gyereked és fellöki a másikat mert neki nincs olyan tuti kismotorja...Kb ez lesz a nevelésed eredménye.

2017. aug. 11. 12:03
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!