Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/249 anonim ***** válasza:
1%
Ti Tescos törlőkendőt használtok? Vagy esetleg megengedhetitek és jobbat vesztek? Netalán hagyományos, nyomkodós telefonotok van, még a kezdetekből? Miért nem? Az is tökéletesen megfelel a célra, nem? Vagy inkább a helyzethez képest a legjobbat akarjátok? Színes tévétek van? Miért? A fekete-fehéren is látni a lényeget, nem? Akkor ő miért ne akarhatná a SAJÁT anyagi helyzetükhöz képest a legjobbat? Az érdekes inkább az, hogy miért fukarkodik apuka a gyereken mikor NEM OKOZNA NEKIK GONDOT MEGVENNI?
2017. aug. 10. 14:21
 52/249 anonim ***** válasza:
8%

#51-es:

Végre valaki más is megérti a Kérdezőt <3 :)

2017. aug. 10. 14:25
 53/249 anonim ***** válasza:
3%
Annyi itt a ("nekem nem kellene") irigy, hogy az elképesztő ;P
2017. aug. 10. 14:31
 54/249 anonim ***** válasza:
4%
Igen,én is azt néztem... :/
2017. aug. 10. 14:45
 55/249 anonim ***** válasza:
75%
"Hagyjuk már ezeket a húszonezres babakocsikat, messziről ordit mennyire silányak" engem ez húzott fel. Pont a kérdező az, aki lenézi az olcsóbb termékeket, holott (és erről még vagyok győződve) halvány lila fingja sincs, hogy mi mennyit ér, csak az a lényeg, hogy valaminek neve legyen és jó borsos ára. Ezt hívják sznobizmusnak...
2017. aug. 10. 14:47
 56/249 anonim ***** válasza:
7%

#55-ös:

Ha megengedhetik maguknak,hogy mindenből

minőségit,drágát vegyenek miért ismerné az

olcsó dolgokat?

Én se tudom,hogy pl. az olcsó babakocsi milyen minőségű,mennyit bír és nem is szeretném megtudni/megtapasztalni.

Bár az árából ítélve nem lehet annyira jó...

Elhiheted/elhihetitek,hogy aminek nagy az ára,az nem (csak) a márkanév miatt van,hanem mert többet tud az olcsóbbaknál...

És ez nem csak a babakocsikra érvényes!

2017. aug. 10. 14:57
 57/249 anonim ***** válasza:
85%
Itt most nem arról van szó, hogy nem tudja, hogy milyen, azzal semmi gondom nem lenne, hisz szerencsés, hogy nem kell megtapasztalnia. De ne nyilvánítson senki véleményt arról, amit/akit nem ismer. Én is megveszem a minőségi termékeket, de ésszerű kereteken belül. Ne mondja már nekem senki, hogy egy 1500€-s babakocsi többet tud, mint egy 800€-s...
2017. aug. 10. 15:12
 58/249 anonim ***** válasza:
7%

Pedig elhiheted,hogy de...

Tapasztalatból mondom.

2017. aug. 10. 15:14
 59/249 anonim ***** válasza:
83%
Írd le kérlek a tapasztalataidat, mert most komolyan kíváncsi lettem.
2017. aug. 10. 15:23
 60/249 anonim ***** válasza:
91%

Na, b+, mi a jó fszt tud egy babakocsi mèg azon kívül, hogy a gyereket belerakod???? 😀

Mos, főz, takarít??? Vigyáz a gyerekre, míg anya több milliót elver más fszságra???

2017. aug. 10. 15:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!