Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?
Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.2017. aug. 10. 00:12
31/249 anonim válasza:
Van rá pénzetek, vagy a megtakarításotok felét költenétek el?
Mert ha az utóbbi, akkor keresnék másikat, esetleg használtan vennék olyat, amilyet kinéztem.
Amúgy ha nem jelent gondot kifizetni az árát, egyedül is megvehetném, akkor simán megvenném. A babakocsira én is figyelni fogok, mert napi szinten használjuk majd, alap, hogy olyat választok, ami külsőre is tetszik, mert nem annyi a lényeg, hogy legyen négy kereke és guruljon...
32/249 anonim válasza:
Ennek közös döntésnek kell lennie, mivel ugyanannyira az ő gyereke is. Ergo a vele kapcsolatos dolgokban kettőtöknek kell döntenie. Az meg, hogy a lombikhoz hasonlítod nem is értem hogy jutott az eszedbe, elég buta lehetsz.
33/249 A kérdező kommentje:
Nem szàmitottam ennyi vàlaszra. Persze hogy nem ez az összes megtakarítàsunk, vicces lenne :) Irtam hogy anyagilag nem jelent problémát nem ezen kellene rugózni. De kár itt véleményt kérnem úgy látom.
2017. aug. 10. 09:43
34/249 A kérdező kommentje:
Mások a lombik ra költenek egy halom pénzt, nekünk sikerült természetesen igy erre nem kell költeni.
2017. aug. 10. 09:45
35/249 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezeket a húszonezres babakocsikat, messziről ordit mennyire silányak. Miért baj ha a tesó is használja ? Jobb kettő ócskát venni, mint egy jót? Aki egy idegentől veszi használtan az jobb? Inkább veszek egy Burberry farmert, mint ötöt a Zarból...
2017. aug. 10. 09:54
37/249 anonim válasza:
Az volt a kérdésed, hogy mit tennénk?! Mindenki a kérdésre válaszolt!
Nem értem mi a problémád.
Szerintem te csak dicsekedni jöttél ide! Biztos nincsenek barátaid, vagy már őket sem érdekli a sznob stílusod!
39/249 anonim válasza:
Egy biztos: aki megteheti,hogy a legújabb stokkét vagy bugaboo-t vegyen annak esze ágában sincs itt feltenni ezt a kérdést.A férjed nyilván azért ellenkezik,mert annyi pénzetek azért nincs,hogy újonnan ilyen luxust megengedjetek magatoknak.Menj a jófogásra meg a face csoportokra,használtan 200-ért már lehet venni jó állapotban azt talán megengedhetitek magatoknak.
40/249 anonim válasza:
Mekkora buta, érzéketlen, elkényeztetett p#csa vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!