Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tennél ha a férjed kijelen...

Mit tennél ha a férjed kijelentené, hogy felejtsd el az 1500€ babakocsi gondolatát is?

Figyelt kérdés
Jó minőségű babakocsit szeretnék amely a babának és nekem is kényelmes. De ami már komolyabb annak az ára 1000€ körüli. A férjem szerint csak egy évig kell használni igy pénzkidobás egy drága babakocsi. Nekem más a véleményem. Nem csak egy évig használja a gyerek és megmarad ha lesz kistestvér. Egy minőségi kocsit nem lehet összehasonlítani egy gagyival, nem is ráz úgy mint a régi villamos. Nem a híres Stokke Xploryra fájj a fogam. Nem értem miért ennyire ellenszenves ebben a kérdésben amikor anyagilag nem jelent problémát. Azon gondolkodom hogy elmegyek és megveszem a saját pénzemből, de félek hogy veszekedni fog velem ha megtudja mennyi volt. Mások lombikra költenek egy halom pénzt ő pedig a babakocsin akad fenn.

2017. aug. 10. 00:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/249 anonim ***** válasza:
90%

😂 😂 😂

Kicsi szívem, a gyefek a fèrjedè is... Ergo neki is van beleszólása. De qrva vicces tud lenni, mikor az egèsz csak arról szól, hogy TE villogj, hisz a gyerek pont leszrja, hogy milyen babakocsiba teszed bele. Pont ugyanúgy fog aludni az 50ezres, mint az 500ezres babakocsiban. Sőt, pont ugyanúgy fogja pelenkán keresztül telefosni is! 😂

Ès igen, kb. 1èvig fogod használni, ha csak nem tolod gyerek nèlkül is èvekig!

2017. aug. 10. 06:15
 22/249 anonim ***** válasza:
94%

Elég gáz h egy ilyen dologban nem tudtok megegyezni.

Szép hátasság, ha ő nem veszi meg akkor najd te a SAJÁT pénzedből

Egyébként lehet h tényleg csak1 évig használod majd, vagy addig se.

A kijelentésed a lombikkal meg egyenesen felháborító!

Egy elkényeztetett liba vagy.

2017. aug. 10. 07:24
 23/249 anonim ***** válasza:
89%
Hihi...Annak idején 6, azaz HATezer ft-ért vettünk egy babakocsit használtan. Nem azért, mert nem tehettük volna meg, hogy újat, drágát vegyünk, csak teljesen felesleges dolognak tűnt. Utána kölcsön adtam egy barátnőmnek, majd visszakaptam, és a kisebb fiam is használta kb egy évig. Jelentem, mindhárom gyermek életben van, és boldog gyerekkorukat élik! Teljesen felesleges egy ilyen mocsok drága babakocsi, csak arra jó, hogy elmondhasd az ismerősöknek, hogy mennyibe került...
2017. aug. 10. 07:28
 24/249 anonim ***** válasza:
91%

Mi kb 12 ezerért vettünk kocsit plusz azóta 5 ezer volt szerviz. Nagyon szeretjük mert futó babakocsi, így nagy kerekei vannak, sima ügy lépcsőn tolni. Fújt kerekei vannak így az ad egy kis lengéscsillapítást is.

El nem tudom képzelni milyen pluszt adhat ehhez képest egy 30x ennyibe kerülő kocsi. Szerintem csak rongy rázás.

2017. aug. 10. 07:48
 25/249 anonim ***** válasza:
87%

Nekem eszembe sem jutna ennyiért babakocsit venné, úgyhogy nálunk nem lenne ilyen, hogy a férjem csesztet, hogy ne 1500-ért válasszak babakocsit. :D

Mi is megtehetnénk, hogy felsőbb árkategóriás babakocsit vegyünk, de jelenleg amik között vacilálunk fele ennyibe sem kerül mint amilyen árakat te írsz, sőt.

Nevetségesnek gondolom, ha valaki képes ennyi pénzt kiadni egy babakocsira, mert egyértelműen nincs tisztában az ár-érték arányokkal, tipikus birka aki meglátja a márkanevet és hogy x celeb is olyanba tolja a gyerekét, és máris megbolondul, hogy neki is olyan kell, na de mindenáron, még ha a férje el is válik ez miatt! Gáz..nem kicsit, szerintem szedd össze magad kérdező!

2017. aug. 10. 08:02
 26/249 anonim ***** válasza:
88%
Én sem költenék ennyit egy babakocsira, pedig nekem sem olcsó van, de annak az új ára boltban volt 250.000ft. Én megvettem használtan 60.000ft-ért ( és nem agyonstrapált, leharcolt kocsi volt használtan sem ). Persze jó lett volna újat venni, de nem volt ennyi pénzünk rá.
2017. aug. 10. 08:15
 27/249 anonim ***** válasza:
78%
De aki újat vesz az minden gyerekének újat? Vagy a kis tesónak jó a használt? És akkor az elsőnek miért nem jó használtan?
2017. aug. 10. 08:26
 28/249 anonim ***** válasza:
92%
:-D hallod mi hasznaltan vettuk..igaz nem egy ilyen luxuskategorias babakocsit hanem egy tok mezei Esprit nevadat...hat le se merem irni mennyiert...jo 17ezer magyar forintert :-D a kisfiam szuperul erezte magat benne mind a kerek 8-10honapig amig hajlandovolt egyaltalan beleulni :-D de szerintem nezz korul hatha meg talalsz flancosabbat meg dragabbat mint aza potya 1500 ejurro :-D nagyon rohogok o_O a ferjedet meg sajnalom :-D
2017. aug. 10. 08:36
 29/249 anonim ***** válasza:
94%

Mi az, hogy mások meg lombikra költenek egy halom pénzt? Ember, tisztában vagy a kijelentéseddel? A kettő rohadtul nem ugyan az.

Ergy elkényeztetett buta p***a vagy!

2017. aug. 10. 08:53
 30/249 anonim ***** válasza:
90%
A kérdésen felbuzdulva kíváncsiságból megnéztem, hogy most mennyibe került az a pierre cardin ps 314-es babakocsi, amit 4,5 éve vettünk a fiamnak. Most 32ezer Ft az új ára, és mivel 10 hónap után már nem volt hajlandó megmaradni benne a gyermek tovább is ajándékoztuk, egy másik család azóta is boldogan használja. (Azt a gagyi sz.rt, ami még 4,5 év alatt sem ment tönkre több gyerek alatt XD ) Imádtam azt a kocsit, pont befért a liftbe, a célnak megfelelt (= tudtam benne tolni a gyereket :D ), még a buszra, metróra is fel tudtam szállni vele, sőt, senkiben sem merült fel, hogy ellopja a rendelőből, a lépcsőházból vagy a bölcsiből... :) :)
2017. aug. 10. 09:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!